Lumia 920 de video nasıl atılır

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 de video nasıl atılır
L920 var video atıcam arkadaşa ama nasıl atıcam bulamadım . Bluetooth la atıcam ama ordan bak burdan bak bulamadım.

emz

emz

Üye
L920 var video atıcam arkadaşa ama nasıl atıcam bulamadım . Bluetooth la atıcam ama ordan bak burdan bak bulamadım.

Kendi Bluetooth utunu aç. Sonra bekle buldum diğer teli. Sonra teşekkür. Sonra aynı şekilde kapatmadan video ya gel ve paylaş de. Sonra Bluetooth de ve paylaş;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Menü > Ayarlar > Bluetooth: Açık
Fotoğraf uygulamasını aç. Paylaşacağın videoyu bul. Üzerine basılı tut paylaş > Bluetooth
Karşıdaki cihazın Bluetoothu açık ve görüyor ise listeden o cihazı seçin ve videoyu yollasın.

Emre

Üye

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Atamıyorum ya birisi düzgünce anlatabilir mi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bluetooth ları eşleştir önce, sonra (Bluetooth şar açık haldeyken) ister dosyalardan ister kendin çektinse fotoğraflar dan göndermek istediğin video yu bul, üzerine basılı tut ve paylaş de sonra Bluetooth la de ve eşleşmiş cihaz görünecektir ona tıkla ve yolla gitsin, arkadaşının telinde nfc varsa onunla yolla daha hızlı gider

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Atamıyorum ya birisi düzgünce anlatabilir mi
Video yollayacağın cihaz hangi işletim sistemini kullanıyor?
Android ise öncelikle o cihazdan Bluetoothu açın ve görünürlüğü aktif edin.
Symbian ise Bluetooth açın ve cihaz görünür olsun.
İphone/ipad ise hiç uğraşma sittir et. O cihazlar dışarıdan hiç bir şekilde (müzik video fotoğraf vs) almıyor.

Sonra senin cihazdan Menü > Ayarlar > Bluetooth: Açık yapınız.
Telefonda çektiğin bir videoyu paylaşmak için Menü > Fotoğraflar uygulamasını açın.
Yollamak istediğin videoya basılı tutup Paylaş seçeneğine tıkla. Oradan paylaşımı Bluetooth seçin ve Bluetooth taramasının bitmesini bekleyin. İlgili cihazı seçin ve karşı taraftaki cihazdan videoyu kabul etmesini isteyiniz.

Daha nasıl anlatayım bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet, Rock Ve Roll ve emz

Üst Alt