konu ve mesaj fısır
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: konu ve mesaj fısır Genişletmek için tıkla ... konu sayısı mesaj sayısından fazla mı olsaydı yani?
SHS' Alıntı: konu ve mesaj fısır Genişletmek için tıkla ... konu sayısı mesaj sayısından fazla mı olsaydı yani?
Baydırman Moderator Patronun Patronu' Alıntı: Ne demek şakir Genişletmek için tıkla ... mahmut mu diyek?
SHS Üye Schook' Alıntı: konu sayısı mesaj sayısından fazla mı olsaydı yani? Genişletmek için tıkla ... o bug nedense bize olmuyo
Schook' Alıntı: konu sayısı mesaj sayısından fazla mı olsaydı yani? Genişletmek için tıkla ... o bug nedense bize olmuyo
Serhan Üye Gerçek adı Berkay bizi kandırıyormuş Kadir abi açıklamış çok önceden bana kendisi söylemişti
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi Serhan' Alıntı: Gerçek adı Berkay bizi kandırıyormuş Kadir abi açıklamış çok önceden bana kendisi söylemişti Genişletmek için tıkla ... hain
Serhan' Alıntı: Gerçek adı Berkay bizi kandırıyormuş Kadir abi açıklamış çok önceden bana kendisi söylemişti Genişletmek için tıkla ... hain
Black-GhosT Üye KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Şakire çay yok Genişletmek için tıkla ... şakir abii , abi diceksin )