Uygun'un Gönlünde "Barça" Yatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

romant_58

Konu Sahibi
Uygun'un Gönlünde "Barça" Yatıyor
"Kim çıkarsa çıksın. Ama ben Barcelona'yı eleyebileceğini düşünüyorum"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı eleyerek önemli bir başarıya imza attığını kaydetti. Fenerbahçe'nin başarısının gurur verici olduğunu belirten Uygun, şunları söyledi:
"Fenerbahçe her Türk gibi beni de gururlandırdı. Fenerbahçe'de şampiyonluklar ve gol krallığı yaşamış bir insan olarak, oynanan futboldan dolayı başta Zico'yu kutluyorum. Sahada inanılmaz derecede bir tempo ve futbol mantalitesi vardı ve sonucunda da turu geçti. Çeyrek finaldeki turu geçtiklerinde, ben inanıyorum ki final oynayacak bir takım durumuna geleceklerdir. İnşallah onların başarısı bu şekilde devam eder. Ligde ne kadar rakip olsak da Avrupa'daki başarıları Türk futbolunun gelişimi açısından çok önemliydi. O yüzden emeği geçen herkesi kutluyorum."
Fenerbahçe'yi çeyrek finalde birbirinden güçlü rakiplerin beklediğini ifade eden Uygun, "Kim çıkarsa çıksın. Ama ben Barcelona'yı eleyebileceğini düşünüyorum" dedi.
Fenerbahçe'nin bu başarısının Türk takımlarının ufkunu açtığını belirten Uygun, "Yıllar önce Galatasaray yapmıştı, şimdi tekrar Fenerbahçe yapıyor. Bu tabii hem 4 büyükleri bu konuda ateşliyor, Anadolu'dan bizim şampiyonluğa gitmiş olmamız da diğer Anadolu takımlarının iştahını kabartıyor. Ondan dolayı da bu başarıların Türk sporunu daha da iyi yerlere getireceği düşüncesindeyim" diye konuştu.

POWER

POWER

Üye
Ya tabi canım amacı farklı bu adamın fark yemek galiba :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
bende barca yı istiyorum istememdeki neden maçı izlemeye gitcem Kadıköye

gelmek isteyen arkadaşlar için konu açarım

Ama sadece Barca çıkarsa:oke:

JCKL

JCKL

Üye
ha ha ha ha ha gene 3 5 tane falan yemek istiyolar heralde.kadıköy dinlemez barça messi tek oynasın 3-0 alır o maçı :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ha ha ha ha ha gene 3 5 tane falan yemek istiyolar heralde.kadıköy dinlemez barça messi tek oynasın 3-0 alır o maçı :ehe

Sevillayada öyle diyordunuz? Ne oldu mac sonunda piyasada yoksunuz.Dereyi görmeden pacayı sıvayın.sizde ahmet cakar gibi olursunuz? Fener adamı bin pişman ediyor takip ediyorsanız..Sevilla Barçayı çok ezmiş.Dikkatini çekerim

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Barçalar ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Benim anlamadığım nokta şu.

Galatasaray UEFA kupasını aldığı yıl karşısındaki rakipler ondan güçlüydü ama eledi gitti kupayı aldı. Fenerbahçe neden yapamaz?

Final maçına bakalım en basitinden. Arsenal gibi bir devi yenebileceğiniz aklınızda mıydı ? Hayır. Ayrıca o maç arsenal lehine 5-0 falanda bitebilirdi. Ama futbol şansı da yanındaydı Galatasarayın ve gitti kupayı aldı.

Kağıt üzerinde o zaman rakipler güçlüydü, şimdi de kağıt üzerinde hepsi Fenerbahçeden güçlü...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Benim anlamadığım nokta şu.

Galatasaray UEFA kupasını aldığı yıl karşısındaki rakipler ondan güçlüydü ama eledi gitti kupayı aldı. Fenerbahçe neden yapamaz?

Final maçına bakalım en basitinden. Arsenal gibi bir devi yenebileceğiniz aklınızda mıydı ? Hayır. Ayrıca o maç arsenal lehine 5-0 falanda bitebilirdi. Ama futbol şansı da yanındaydı Galatasarayın ve gitti kupayı aldı.

Kağıt üzerinde o zaman rakipler güçlüydü, şimdi de kağıt üzerinde hepsi Fenerbahçeden güçlü...

Zaten hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz.Yaşanmamış bir şey üzerine kesin şeyler zaten söyleyemeyiz ;)Keşke %100 doğru tespitlerde bulunabilsek.Paso iddaa oynarım :ehe

Fenerbahçe'nin yarıfinal şansı bence oldukça yüksek.Kuralar çekilince görürsün Fenerbahçe Schalke'yle eşleşecek ;) Schalke'yi eler Fenerbahçe ;) Ama diğer takımlarla eşleştiği vakit şansı %5 e iner.

Futbol şansını düşünecek olursan bizim final maçında direkten dönen topumuz var Hakan Şükür'ün vuruşunda.Direğin dibinden giden 2-3 pozisyonumuz var.Onları atsak penaltılaa bile gerek kalmayabilirdi ;)Futbol şansı herzaman lazım.Şu anda Fenerbahçe'nin finale kadar gitme imkanı varmı?Var.Ama çok zor imkansız denecek kadar az ;)Bundan bahsediyorum ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zaten hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz.Yaşanmamış bir şey üzerine kesin şeyler zaten söyleyemeyiz ;)Keşke %100 doğru tespitlerde bulunabilsek.Paso iddaa oynarım :ehe

Fenerbahçe'nin yarıfinal şansı bence oldukça yüksek.Kuralar çekilince görürsün Fenerbahçe Schalke'yle eşleşecek ;) Schalke'yi eler Fenerbahçe ;) Ama diğer takımlarla eşleştiği vakit şansı %5 e iner.

Futbol şansını düşünecek olursan bizim final maçında direkten dönen topumuz var Hakan Şükür'ün vuruşunda.Direğin dibinden giden 2-3 pozisyonumuz var.Onları atsak penaltılaa bile gerek kalmayabilirdi ;)Futbol şansı herzaman lazım.Şu anda Fenerbahçe'nin finale kadar gitme imkanı varmı?Var.Ama çok zor imkansız denecek kadar az ;)Bundan bahsediyorum ;)

Arsenal'in kaçan pozisyonları daha fazlaydı ama. Neyse konumuz bu değil ben sadece örnek verdim. ;)

Kim ile eşleşirse eşlessin farketmez diyorum, sonuç olarak çeyrek finale gelmişsin eğer amacın daha yukarı çıkmaksa barça da gelse dişe diş oynamaya çalışacaksın, liverpool'da gelse.

Sonuç olarak hiç biri kolay değil. Ama imkansız da değil. Sonuç olarak sevilla da orda 5 atar içerde dışarda dağıtır deniyordu. Bugün esamesi okunmuyor.

Futbol birraz da şanstır. ;)

hasisa

hasisa

Üye
ben şahsen real madrid'i istiyordum ama olmadı mancester ve roma çıkmasın kim çıkarsa çıksın bundan sonra farketmez fark yesekte ama içimden chelse geçiyor

delrico

delrico

Emekli Yönetici
fenere kim cıkarsa cıksın bu sefer fark yicek her iddasina girerim sevilla orda macı bırakmazdı ama kader iste cok kötü oynadılar

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Arsenal'in kaçan pozisyonları daha fazlaydı ama. Neyse konumuz bu değil ben sadece örnek verdim. ;)

Kim ile eşleşirse eşlessin farketmez diyorum, sonuç olarak çeyrek finale gelmişsin eğer amacın daha yukarı çıkmaksa barça da gelse dişe diş oynamaya çalışacaksın, liverpool'da gelse.

Sonuç olarak hiç biri kolay değil. Ama imkansız da değil. Sonuç olarak sevilla da orda 5 atar içerde dışarda dağıtır deniyordu. Bugün esamesi okunmuyor.

Futbol birraz da şanstır. ;)

Aynı şeyi savunuyoruz ama anlaşamıyoruz galiba :)

Tüm takımlarla diş dişe oynamak zorunda şu saatten sonra Fenerbahçe.Şampiyonlar Ligi bu ;) Ama diş dişe oynadığın vakit Schalke'ye karşı avantajlı olursun tur şansın daha yüksek olur.Diğer takımlara karşı diş dişe dahi oynasan tur şansı %5 e iner.Bunu demek istiyorum.Yoksa Manchester çıkınca Fenerbahçe nasıl olsa elenecek die oynamicakmı?Olurmu öle şey.Kim çıkarsa çıksın mücadelesini ortaya koymaya çalışacak ama Schalke hariç diğer takımlarla Fenerbahçe arasındaki kalite farkı ortada.Schalke hariç diğer takımlara karşı tutunması çok zor ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
fenere kim cıkarsa cıksın bu sefer fark yicek her iddasina girerim sevilla orda macı bırakmazdı ama kader iste cok kötü oynadılar

Sonunuz ahmet çakar gibi olmasın:) Bu fener adamı çok üzer biliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt