Haber Samsung Galaxy S6 (G925F) Antutu Donanımı

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 (G925F) Antutu Donanımı

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

3onur5

3onur5

Üye
ya arkadaş bismillah s5 ne ara çıktı s6 nın özellikleri veriliyor vallaha artık hızlarına yetişemiyorum samsung kadar saçma bi firma yok çıkart telefonu 2000 liraya 5 ay sonra düşşsün 1000tl ye sadece o yüzden samsungtan soğudum verdğin paraya değmiyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş bismillah s5 ne ara çıktı s6 nın özellikleri veriliyor vallaha artık hızlarına yetişemiyorum samsung kadar saçma bi firma yok çıkart telefonu 2000 liraya 5 ay sonra düşşsün 1000tl ye sadece o yüzden samsungtan soğudum verdğin paraya değmiyor
Sony xperia Z1 3 ay sonra Z2 3 ay sonra Z3 buna ne demeli birtek samsung u görüyorsun.
Ayrıca S5 çıkalı 6 ay oldu neredeyse hatta 7 ay
Ayrıca note 3 2200 den çıktı şuan 1 yılı geçmesine rağmen 1700 tl
Ayrıca S5 suan 1700 tl

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve MaxipmaN
3onur5

3onur5

Üye
Sony xperia Z1 3 ay sonra Z2 3 ay sonra Z3 buna ne demeli birtek samsung u görüyorsun.
Ayrıca S5 suan 1700 tl
sony i takip etmiyoru o yüzden . ayrıca samsunga olan bi düşmanlığım yok s4 ü 1 sene önce 1700 e aldım s3 ilk çıktığında ise 2000tl ye almıştım 1 sene geçti alalı telefon oldu 1000 lira bazı android telefon firmaları çok düşürüyor fiyatlarını suan bi s5 alsam 4-5 ay kullansam telefonu satmaya kalksam alçakları fiyat 600-700 tl olur

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
sony i takip etmiyoru o yüzden . ayrıca samsunga olan bi düşmanlığım yok s4 ü 1 sene önce 1700 e aldım s3 ilk çıktığında ise 2000tl ye almıştım 1 sene geçti alalı telefon oldu 1000 lira bazı android telefon firmaları çok düşürüyor fiyatlarını suan bi s5 alsam 4-5 ay kullansam telefonu satmaya kalksam alçakları fiyat 600-700 tl olur
S3 çok sattığı için o kadar düştü. Şuan sıfır note 2 bile satmaya kalksan ki note 2 2012 de çıktı 1000 tl 900 tl ye rahat satarsın. Sıfırı 1250 tl civarı.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
3onur5

3onur5

Üye
S3 çok sattığı için o kadar düştü. Şuan sıfır note 2 bile satmaya kalksan ki note 2 2012 de çıktı 1000 tl 900 tl ye rahat satarsın. Sıfırı 1250 tl civarı.

androidi note 2 ile kapattim 8 ay once sifirini 1199 tlye almistim iphone 5 ile takas ettim sanmiyorum 2.elin 900tlye satilcagini sahibindende garantili 600-700 arasi note 2 ler var . herneyse telefona bi okadar para veriyosun bir sure sonra aldigin fiyatin yarisina dusuyor buda insana koyuyor haliyle

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
androidi note 2 ile kapattim 8 ay once sifirini 1199 tlye almistim iphone 5 ile takas ettim sanmiyorum 2.elin 900tlye satilcagini sahibindende garantili 600-700 arasi note 2 ler var . herneyse telefona bi okadar para veriyosun bir sure sonra aldigin fiyatin yarisina dusuyor buda insana koyuyor haliyle
sony 6ayda bir cihaz çıkartıyor,samsung senede bir...bu yazı yeter herhalde
note2 iki yıllık bir telefon ikinci el piyasası da buna bağlı olarak düşük gelir göze

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şuan kimse Note 2'ye 1000 lira vermez.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Samsung senede 1 telefon mu çıkarıyor? [emoji1] Sanırım sadece amiral gemilere bakıyorsunuz ve sadece amiral gemilere baksanız bile 2 telefon çıkarıyor zaten. Samsung 1 yılda en çok telefon çıkaran bir firma. :ah

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve 3onur5
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
6ay sonra note5 gelir:D

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Ayrıca S5 suan 1700 tl
z1 - eylül 2013
z2 - şubat 2014
z3 - eylül 2014

MaxipmaN

Üye
Samsung senede 1 telefon mu çıkarıyor? [emoji1] Sanırım sadece amiral gemilere bakıyorsunuz ve sadece amiral gemilere baksanız bile 2 telefon çıkarıyor zaten. Samsung 1 yılda en çok telefon çıkaran bir firma. :ah
hahaha bu yorumu bekliyordum ben de,note ve s serisi senede bir kere çıkar,sony z serisi senede iki kere çıkar.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Samsung neden bu sefer snap 810 la gelmiyorki bide ram 3 yerine 4 olsaydı iyi olurdu bakalım batarya kaç mh gelecek

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Htc sony candır :sarıl: samsung heyecandır :hih:

Son düzenleme:

Emre

Üye
S100 Kadar Gider Bu İş :tşk:

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaslar matematik Prof.leri bile kafası karışık artık o kadar hızlı model çıkıyor ki insanlar şaşkın ama doygun değil . Bence dünya ne zaman doyarsa bu markalar dur der . Buna en iyi çözüm google nin ara projesi yani değiştirebilir donanım cepler . Ama firmaların işine gelmiyor çünkü 10 yılda kazandığını 6 ayda kazanıyorlar .

• Beğen
küheylan0

küheylan0

Üye
Donanıma önem verdiği kadar yazılıma da önem verse keşke

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu samsung iyi soyuyor milleti

Ne soycak almayın kardeşim. Ben aldım s5, roket gibi.. zerre kasma, cart curt yok. her istediğimi yapıyorum. Oyun uygulama bolluğu desen amenna, niye yeni bir cihaz ihtiyacım olsun. İlerde samsung desteği keserse dayarım cm'yi gittiği yere kadar da onunla götürürüm. Bence şu zamandan sonra minimum 3 yılı var s5'in. Çünkü gerek batarya, gerek donanım hakikatten s5'de oldukça başarılı. Hele ki bataryası halen 2 günü görüyor normal kullanımda.

• Beğen