Hero Siege v1.7.2 (Unlimited Gems/Unlocked) Sınırsız Taşlar KİLİT Hileli APK

Sponsorlu Bağlantılar

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi

Oyun adı: Kahraman Kuşatma
Sürüm: 1.7.2
Root Gerekli Mi?: HAYIR

Hile isim(ler):
- Sınırsız Taşlar
- Kilidi

Yönerge(ler):
- Download
- "Com. panicartstudios.herosiege" SDCard/Android/OBB
- Yükleyin ve Tadını çıkarın!

------------------------------------
Boyut : 96 MB
Download
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: rzsrht

susanoo

Üye
Zippyshare di sanirim oraya upload edebilirmisin en kolay ordan iniyo apk inmedi burda

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Zippyshare di sanirim oraya upload edebilirmisin en kolay ordan iniyo apk inmedi burda
Hocam indirmene yardimci olacak resimleri ekte pylastim. Aciklamasida şöyle:

İndirme linkine tikladiginda 5sn lik bir reklam cikiyor (o reklam yanlislikla olmuş kusura bakma) o reklami 5 sn sonra REKLAMİ GEC diyerek geç. Gelen ekranda -1. Resim- REGULAR butonuna basiyosun. Sonra 2. Resim geliyor. Kutucuğa güvenlik kodunu yaziyorsun. Burada ayri bir reklam sayfasi acilirsa kapatin. (Benle alakasi yok o reklamin) DOWNLOD a basiyorsun. 3. Resim deki görüntü gelecek. Geri sayim bittikten sonra da 4. Resim görüntüsünde olduğu gibi Dosya İndir linki gelecek. Ona basınca da indirme başlayacak. Resim 5 te indirme sirasinda cektim.

Umarim yardimci olmusumdur.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

sadakat_

sadakat_

Üye
15 saat sonrada inmiş olur

sadakat_

sadakat_

Üye
abartma kardeşim. 15 - 20 dk oda en fazla..
96 mb 20 dk diyorsun ve bunu normal birşeymiş gibi söylüyorsun. Senin sorunun ne biliyormusun adamım ? Sende empati eksikliği var, kendini bir an için formdaki kullanıcıların yerine koysan beni anlardın ama yinede vermiş olduğun emek için teşekkür ederim, paylaşımlarını indirip kullanamasamda.

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
96 mb 20 dk diyorsun ve bunu normal birşeymiş gibi söylüyorsun. Senin sorunun ne biliyormusun adamım ? Sende empati eksikliği var, kendini bir an için formdaki kullanıcıların yerine koysan beni anlardın ama yinede vermiş olduğun emek için teşekkür ederim, paylaşımlarını indirip kullanamasamda.
Senin abartarak 15 saatte iner deyişin normal , benim 15-20 dakika demem mi anormal oldu adamım ha söylesene? Senin sorunun ne biliyor musun ahbap ? bana diyosun ama sende de empati eksikliği var ve kıymet bilmiyosun. bu kadar oyunu bir forumda şak diye elini attığında buluyosun.bizim yerimize kendini koymuyosun hiç. bu oyunları indirmede sorun yok ama sırf yawaş iniyor diye sorunlu birisi yaptın bizi.
her neyse yine de rica ederim. her ne kadar paylaşımlarımı indirip kullanmayan biri olarak yorum yaptığın için..

sadakat_

sadakat_

Üye
:) bir kaç gündür senden saygıyla rica ediyordum turbobit zor oluyor kimi zaman inmiyor lütfen başka bir link koy diye, cevap bile vermeye tenezzül etmemiştin şimdi cevap vermen mutlu etti :) matematiksel olarak abartı değil 15 saatte inmesi, 999999999 paylaşımından 45 tanesini (96 megabaytdan baz alırsak) indirmeye kalksam toplamda 15 saat yapar buda paylaşımın çokluğu değil kullanabilirliğin önemli olması demektir. Yinede beni dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkürler.

Son düzenleme:
rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
:) bir kaç gündür senden saygıyla rica ediyordum turbobit zor oluyor kimi zaman inmiyor lütfen başka bir link koy diye, cevap bile vermeye tenezzül etmemiştin şimdi cevap vermen mutlu etti :) matematiksel olarak abartı değil 15 saatte inmesi, 999999999 paylaşımından 45 tanesini (96 megabaytdan baz alırsak) indirmeye kalksam toplamda 15 saat yapar buda paylaşımın çokluğu değil kullanabilirliğin önemli olması demektir. Yinede beni dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkürler.
Tenezzül etmemek ne demek hocam estagfurullah, o kadar konu varki hangisinden yorum gelmiş takip etmek zor oluyo ve cevap verme imkanı olmuyor bazı zamanlarda. 2 tane konu açmış biri olarak bunu senin anlamanı beklemiyorum.

Ayrıca matematiksel işlem yapmana gerek yok sen bu konu üzerinden bu dosyanın inmesi 15 saat sürer dedin şimdi diğerlerini de karıştırıp toplayıp çarpıp haklı çıkmaya çalşıyosun. yapma bunu.. paylaşımların kullanılabilirliği açısından bir sıkıntı görmüyorum. hepsi gayet iyi şekilde kullanılabilir durumda. ha insanız, arada bazılarında sorun çıkar. onları da arkadaşların uyarıları dahilinde düzenleme şansımız olur düzenleriz.

Seni dikkate almamak gibi bir durum asla olmaz kardeşim ama denk gelirse her zaman cevap veririm emin ol :)

sadakat_

sadakat_

Üye
:) hepsi bir yana iyi adamsın adamım, bu verdiğin cevaplardaki düzgünlükten belli oluyor. Tamam ne yapalım senin için turbobit e katlanacağım :) ha bu arada yaptığın işe gerçekten saygı duyuyorum bunu daha öncede söylemiştim ters bir algı olmasın. Hitap şeklimi taklit ederek cevap vermende beni onure etti :)
Şunu da düzeltiyim 2 tane konu açmış biri olarak bunu senin anlamanı beklemiyorum demişsin. Daha önce bir sitede köşe yazarlığı yapıyordum seni anlamamam mümkün değil. Önyargılı olmamak gerekir

• Beğen
rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
:) hepsi bir yana iyi adamsın adamım, bu verdiğin cevaplardaki düzgünlükten belli oluyor. Tamam ne yapalım senin için turbobit e katlanacağım :) ha bu arada yaptığın işe gerçekten saygı duyuyorum bunu daha öncede söylemiştim ters bir algı olmasın. Hitap şeklimi taklit ederek cevap vermende beni onure etti :)
Şunu da düzeltiyim 2 tane konu açmış biri olarak bunu senin anlamanı beklemiyorum demişsin. Daha önce bir sitede köşe yazarlığı yapıyordum seni anlamamam mümkün değil. Önyargılı olmamak gerekir

Eywallah Kardeşim. Sende iyi bir adamsın ki bazı indirmede sorun yaşayan arkadaşlar lanet ederek yoruma başlıyorlar. senin de düzgün bi karakter olduğun bu eğlenceli ve saygı çerçevesindeki tavrından belli oluyor. Yaptığım işe duyduğun saygıyı defalarca belirttiğin için sana çok teşekkür ediyorum :) Seni onurlandırmak bana gurur verdi :) Ön yargı için de kusura bakma. Bunu bilmemin mümkün olmadığını sende biliyorsundur.. :)

• Beğen
Tepkiler: sadakat_
Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk:

• Beğen

Üst Alt