İnternetten alışveriş yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten alışveriş yapamıyorum
Bankkartım var. Post cihazından marketten felan alışveriş yapıyı (visa)
Ama netten bi Tulu alışveriş yapmıyorum
N11.com hepsi burada felan kabul etmiyor
Paypala ekledim hesamimi kartını yine yok
Bkm express de ayni
Paypal nakit var oda bi işe yaramıyor
Payby me mi ne denizbankin oda var ayni
Bi çözüm yolu bulsak iyi olur

emz

emz

Üye
Ben paypal nakit, ininal ce pay by me kullanıyorum. Özellikle ininal kullanıyordum ancak paypal çıkınca bıraktım. Paypal çok daha iyi. Hem parayı da geri çekebiliyoruz. Ayrıca paypal nakit ile geçen hafta 350₺ alışveriş yaptım n11 den. Gayet iyi yani. Bir deneyin;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Ben paypal nakit, ininal ce pay by me kullanıyorum. Özellikle ininal kullanıyordum ancak paypal çıkınca bıraktım. Paypal çok daha iyi. Hem parayı da geri çekebiliyoruz. Ayrıca paypal nakit ile geçen hafta 350₺ alışveriş yaptım n11 den. Gayet iyi yani. Bir deneyin;)
N11 sen alışveriş yaparken paypal nakiti normal kart yerine yazıyoruz değil mi kabul etmiyor
Bu kart geçersiz mi ne diyor acaba içinde para yok ondan mi yoksa uzun zamandır kullanmiyorum kapandimi
Nasıl alışveriş yapıyorsun nakitle ?

emz

emz

Üye
N11 sen alışveriş yaparken paypal nakiti normal kart yerine yazıyoruz değil mi kabul etmiyor
Bu kart geçersiz mi ne diyor acaba içinde para yok ondan mi yoksa uzun zamandır kullanmiyorum kapandimi
Nasıl alışveriş yapıyorsun nakitle ?

Para yoktur o zaman. Hemen paypal nakit sitesine gir ve oradan kartı sorgula. Ya da kartı kullanıma kapadıysan aç oradan. Para olursa kart kapanmaz ;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Para yoktur o zaman. Hemen paypal nakit sitesine gir ve oradan kartı sorgula. Ya da kartı kullanıma kapadıysan aç oradan. Para olursa kart kapanmaz ;)
Üşeniyom şimdi yarin geri bakarım da

Paypal nakitten başka önerisi olan varmı :)

0MG90

0MG90

Üye
Bende ininal var oluyo, inİnal al veya paypal

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Paybyme işe yaramıyor basbaya karta parada atmistim. 15 lira alamadimda içinde gitti kartında attım zaten
Hacı zaten Paybyme ile olmaz ki. Visa Electron kart o. Sadece anlaşmalı sitelerde alışveriş yapılabiliyor onlarda çoğunlukla oyun siteleri ve Amazon.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Hacı zaten Paybyme ile olmaz ki. Visa Electron kart o. Sadece anlaşmalı sitelerde alışveriş yapılabiliyor onlarda çoğunlukla oyun siteleri ve Amazon.
Ha
Hmmm
İninal ne ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bi kaç tane link atsaniza ininal kart için
Hangi bankalar destekliyordu ?

NEXUS

NEXUS

Üye
NEXUS

NEXUS

Üye
Şunu mu alicam ?
evet ama para yükleyerek alıan 25 tl yüklemen gerekiyor. kart ücreti 5 tl = 25+5=30 tl
sonradan para yüklemen istersen 2 tl kart ücreti veirsin. 25+2= 27 tl ye yüklemey yapılıyor.
her ay 1 tl para keser para yoksa kartta para yüklediğin zaman toplu keser 4 ay yatırmadıysan 4 tl igbi.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
evet ama para yükleyerek alıan 25 tl yüklemen gerekiyor. kart ücreti 5 tl = 25+5=30 tl
sonradan para yüklemen istersen 2 tl kart ücreti veirsin. 25+2= 27 tl ye yüklemey yapılıyor.
her ay 1 tl para keser para yoksa kartta para yüklediğin zaman toplu keser 4 ay yatırmadıysan 4 tl igbi.
Şuan 9 TL verdim
5 lira kart için
4 kirada kargo di :hmmm
Neyse gelsin bakalım aylık 1 lira sıkıntı yok kartta ismim yazacak mi ?

NEXUS

NEXUS

Üye
Şuan 9 TL verdim
5 lira kart için
4 kirada kargo di :hmmm
Neyse gelsin bakalım aylık 1 lira sıkıntı yok kartta ismim yazacak mi ?
kayıt yaptırınca yapar. kargo dan alm adım ancak migros , tansaş gibi biryerden alırken bu parayı vermen gerekiyor ki o kart boştur. yani içinde para yoktur.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
kayıt yaptırınca yapar. kargo dan alm adım ancak migros , tansaş gibi biryerden alırken bu parayı vermen gerekiyor ki o kart boştur. yani içinde para yoktur.
Nerde. Dolum yaptircam master alan her ATM ur mu teldeyim pek aradtiramuyim o yüzdende hemen aldım 9 liraya

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Ha bide havale olarak para atılıyor mu ?
Ve içindeki parayı geri alışveriş yapmadan alma şansım var mi ?