38 okunma kazandım bunu görmemek için kör olsa gerek insan.karalama show devam edinNe kazandın?
Sende alabilirsin yani kullanım alanları çok genişteşekkürler şimdi onları sen al ..

Bakıyorum da bu konuda baya bi bilgin varSende alabilirsin yani kullanım alanları çok geniş![]()

İsteklerini azaltman gerekiyor,ammavelakin bu arzuyla abaza nesli besleyebilirsinbenim oyuncak 7/24 benim için çalışıyor bulamama sorunu yok bende.başkalarını bilemem
Bakıyorum da bu konuda baya bi bilgin var
tecrüben de çok olsa gerek![]()
kötü niyetli bir soru olduğunu düşünmüyorum38 okunma kazandım bunu görmemek için kör olsa gerek insan.karalama show devam edin

Kb düşünce okuma yeteneğim yok malesefkötü niyetli bir soru olduğunu düşünmüyorum![]()

Ne alaka kardeşim.çalışmaktan kasıt her an hizmete açık yani yanlış anlamasin kimse.İsteklerini azaltman gerekiyor,ammavelakin bu arzuyla abaza nesli besleyebilirsin
Çalıştığını bilmiyordum sizin işte zor be hergün hergün cumaları ve bayramlarda çalışıyormusun.Kb düşünce okuma yeteneğim yok malesef
Ne alaka kardeşim.çalışmaktan kasıt her an hizmete açık yani yanlış anlamasin kimse.
Çok merak ettiysen buyur gelÇalıştığını bilmiyordum sizin işte zor be hergün hergün cumaları ve bayramlarda çalışıyormusun.
Gelince masama uğrarsın biÇok merak ettiysen buyur gel

Misafir olan sensin masanı da mi getirecen yanında.Gelince masama uğrarsın bi![]()
Masamı evde bırakıp gelmek gibi bi lüksüm yok,senin gibi çantamda taşıyamıyorum.Misafir olan sensin masanı da mi getirecen yanında.
Bak nasıl da iyi öğrenmişsın. ben genelde masada hallederim hedefleri.Masamı evde bırakıp gelmek gibi bi lüksüm yok,senin gibi çantamda taşıyamıyorum.