Google Play Store v5.1.11 Original + 5.1.11 Google play patched + mod installer

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tel note2 v4.3 sürüm Rootlu. market 5.0.38 yüklü senin konudakini kırılmış modlu olanıda PhoneSky.apk ismiyle değiştirip, System/app/ klasörüme kopyalıyorum ama, Kırılmış olmuyor.Yine lisans hataları alıyorum
Mod installer ile niye mod yapmiyorsun?

seyits

Üye
googleplaye hemen lucky patcherdan bilgilerine bakıyorum şimdi.Lucypatcher bilgilerinde, Özel yama var,uygulama içi satınalma var yazıyor.sürüm 5.0.38
luckpatcherdan, googleplay eki özel yamayı, yamalamam mı gerekiyor bahadır?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
googleplaye hemen lucky patcherdan bilgilerine bakıyorum şimdi.Lucypatcher bilgilerinde, Özel yama var,uygulama içi satınalma var yazıyor.sürüm 5.0.38
Lisans hatası aldığın uygulama nedir?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
luckpatcherdan, googleplay eki özel yamayı, yamalamam mı gerekiyor bahadır?
Birde sorduğum sorulara niye cevap vermiyorsun?
Belki cevap yazsan sorun daha çabuk çozulur :)

• Beğen
Tepkiler: seyits

seyits

Üye
Mod installer yamalamıyor sanırım ondan 2.ci seçeneği seçtim
Lisans hatası aldığım uygulama, shake screen on off pro.Apk bahadır. Eski googleplay v4.00 vs modlu sürümlerde kullandım bu uygulamayı.lisans engelini,eskiden modlu googleply kaldırıp atlıyordu.Şimdi olmuyor mu
Özr dilerim bahadır dostum,seni kırmak istememiştim.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Mod installer yamalamıyor sanırım ondan 2.ci seçeneği seçtim
Lisans hatası aldığım uygulama, shake screen on off pro.Apk bahadır. Eski googleplay v4.00 vs modlu sürümlerde kullandım bu uygulamayı.lisans engelini,eskiden modlu googleply kaldırıp atlıyordu.Şimdi olmuyor mu
Özr dilerim bahadır dostum,seni kırmak istememiştim.
Linkteki uygulamayı yükleyip ayarlarına gir bakalim calisacakmi, lisans kontrolu var ise calismaz.

Weather Now (widgets, live wp) v3.4.7 - MaxiCep

Ayrica orjinal marketi yükle ve mod installer ile modla

• Beğen

seyits

Üye
Linkteki uygulamayı yükleyip ayarlarına gir bakalim calisacakmi, lisans kontrolu var ise calismaz.

Weather Now (widgets, live wp) v3.4.7 - MaxiCep

Ayrica orjinal marketi yükle ve mod installer ile modla
Tşk ederim. gönderdiğin uygulamayı yükledim ama, açar açmaz uygulama dışarı atıyor. Lisans kontrol dan.ben shake screen on off pro.Apk göndereyim sana zahmet onu bir dener misin Bahadır. Olur mu.
Orjinal marketi, googleplay marketimin üstüne mi tekrar kurayım Bahadır

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim. gönderdiğin uygulamayı yükledim ama, açar açmaz uygulama dışarı atıyor. Lisans kontrol dan.ben shake screen on off pro.Apk göndereyim sana zahmet onu bir dener misin Bahadır. Olur mu.
Orjinal marketi, googleplay marketimin üstüne mi tekrar kurayım Bahadır
Hayir systemde suan neredeyse sil ve ismini düzenleyip ayni konuma at isimlerini rw-r-r olarak düzenle ve cihazı yeniden başlat. Sonra installer ile modla cihaz yeniden baslayacak ve final :)

seyits

Üye

tlf root explorer ekran görüntüsünün linki bu bahadır.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

tlf root explorer ekran görüntüsünün linki bu bahadır.

Neyse sen dedigimi yap

Hayir systemde suan neredeyse sil ve ismini düzenleyip ayni konuma at isimlerini rw-r-r olarak düzenle ve cihazı yeniden başlat. Sonra installer ile modla cihaz yeniden baslayacak ve final :)

• Beğen

seyits

Üye
Shake screen on off Pro.Apk uygulamasıı linki:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Shake screen on off Pro.Apk uygulamasıı linki:
Tamam pes ediyorum sen bildiğini okuyacaksın belliki, sorununun cozumunu bilmiyorum dostum kusurabakma

• Beğen

seyits

Üye
Çok tşk ederim bahadır ilgin için. o zaman ben şimdi tlf numun sistemindeki orjinal googleplay imi, luckypacher ile silip, tekrardan senin konundaki orjinal googleplay i kurayım.sonrada mod installeri mi?.
:) kızma be büyük usta, bahadır cım :) ama kızınca da çok sevimli oluyor sun. Olsun ama,senin yüreğin ve emeklerin yeter be, dostum.

casper1999

Üye
ben indirdim kurdum programı açarken durduruldu hatası veriyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama son sürüme güncellendi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@furkan5168 farkına varmamış olabilirsiniz pc üzerinden kontrol ettiğimde trojan dolu link :oke:

Kontrolsüz link paylaşmayalım burada konuya dikkat etmeyenler olabilir sıkıntı olmasın

Keyifli forumlar.

Boran20

Boran20

Üye
hocam modlu play store kullanıyorum ilk defa bugün mağazaya giremiyorum, bağlantı hatası veriyor halbuki internetim var. Verileri falan temizledim ama fayda etmedi, yardımcı olursanız sevinirim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hocam modlu play store kullanıyorum ilk defa bugün mağazaya giremiyorum, bağlantı hatası veriyor halbuki internetim var. Verileri falan temizledim ama fayda etmedi, yardımcı olursanız sevinirim.

Freedom kullandın mı?

Üst Alt