Boyle düşünmene sebep olan nedir?Teşekkürler pro değil sanırım ?
Bende simdi gördüm ama pro surumu varmi bunun yada icinde satin alma yeri göremedimKilit ekranına desen koymam için pro surumune gecmemi istiyor
Aynen bende bulamadım. Satın al diyor ama satın alma yeri yokBende simdi gördüm ama pro surumu varmi bunun yada icinde satin alma yeri göremedim
fantezi yapmışlarMarketten indirdimde onda var freedomla satin aldimAynen bende bulamadım. Satın al diyor ama satın alma yeri yokfantezi yapmışlar

Bu güzelmiş bence bunu kullanÖnerebilecegin bir pro kilit ekranı uygulaması varmı ? İhtiyacim var msjini şimdi gordum bi bakayım google amcaya![]()

Ozelden link verde konuya ekliyimTamam buldumAynen bunu begendim tekrardan Teşekkürler

Son surumu marketten indirip satin al desene uygulama full oluyor. Yada bendemi oluyor bi dene bakalımNedemek dostum, takipcinim formun olmazsa olmazisin![]()

Yok freedom ile degil satin al deyince lukypatcher ile ilgili bi ekran geliyor tamam deyince full oluyorFreedom ile evet bendede pro oldu eğer bunu kasteddiysen![]()
Bende lucky patcher henüz yüklü degil lolipop rom yükledim yeni onu deniyorum henüzYok freedom ile degil satin al deyince lukypatcher ile ilgili bi ekran geliyor tamam deyince fu ll oluyor

Custom yükledin heralde hep bir eksiği oluyor stock tan şaşma benceBende lucky patcher henüz yüklü degil lolipop rom yükledim yeni onu deniyorum henüz![]()

Aynen eksik çok ama dayanamadım görselliği muhteşemCustom yükledin heralde hep bir eksiği oluyor stock tan şaşma bence![]()
ve çok hızlı