Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
830 un arka kapaktaki kırmızı şerit nedir abi?
Bilen gören bilir eskiler elektrik sayaçlarının içerisine röntgen filmi gibi bir parça plastik sokardı, sayaç az döner fatura düşük gelirdi. Ali Kemal abi de az şarj harcasın diye onu sokuşturmuş.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
HARİKA!!
Tabelada ki Ankara ve Eskişehir yazısını okuyabiliyorum gerçekten harika şu güncelleme inşallah tam olarak verilir.Kameranın güzelleşmesi en çok istediğim şey
Hocam kamera konusu evet haklısın güzel olmuş da Eskişehir yazısı göremedim uzakta falan mı?

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Al Kemal Bey peki tasarım olarak sizce 930 mu, 830 mu?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam kamera konusu evet haklısın güzel olmuş da Eskişehir yazısı göremedim uzakta falan mı?
Fotoğrafı çektiği arabaların ilerisinde yukarıda tabela var ya hocam yakınlaştırınca Ankara yazısı belli oluyor ama şimdi daha detaylı baktım eskişehiri nasıl okudum bende anlamadım ama yok sanırsam bunu en iyi ali kemal abi söyler :kıskıs:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Fotoğrafı çektiği arabaların ilerisinde yukarıda tabela var ya hocam yakınlaştırınca Ankara yazısı belli oluyor ama şimdi daha detaylı baktım eskişehiri nasıl okudum bende anlamadım ama yok sanırsam bunu en iyi ali kemal abi söyler :kıskıs:
:) hocam Kadıköy var dikkatli bakınca ankaranın üzerinde. Ayrıca yan tarafta Aksaray-Otogar var. Burdan anlaşılıyor ki Ali Kemal abi İstanbul'da TEM otoyolunda trafiğe kalmış. Ayrıca tabelaların gösterdiği yerden de anladığım Mahmutbey yakınlarında olduğu... Çakma Sherlock olarak hizmetinizdeyim :)

• Beğen
Tepkiler: m542tf, kaygisiz43, sfgnrl ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Al Kemal Bey peki tasarım olarak sizce 930 mu, 830 mu?
Lumia 830 hem hafif hem de çok ince. Ama Lumia 930'un verdiği güveni vermiyor. İkisi de birbirinden güzel cihazlar aslında. Galiba ben bu metal çerçeveli tasarımları daha çok seviyorum. Lumia 925-930-830 hepsi klas tasarımlar.

:) hocam Kadıköy var dikkatli bakınca ankaranın üzerinde. Ayrıca yan tarafta Aksaray-Otogar var. Burdan anlaşılıyor ki Ali Kemal abi İstanbul'da TEM otoyolunda trafiğe kalmış. Ayrıca tabelaların gösterdiği yerden de anladığım Mahmutbey yakınlarında olduğu... Çakma Sherlock olarak hizmetinizdeyim :)

Gişeleri geçtim az ilerisindeydim. Halbuki fotoğrafın detaylarında konum bilgisi olması lazım çakma Sherlock Holmes:kop:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Rainesto

Rainesto

Üye
İnşallah denim ile şu 920 nin kamerasıda 830 a yakın çeker

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kadıköy Ankara - Otogar Aksaray - Sağdakiler okunmuyor :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Buyurun lumia 830 , wp8.1 update1 + lumia denim. nokia kamera ile çekim.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yanlış yöne dönmüşsün, telefonu bana vermek için Ankara yönüne dönecektin :kirbac:

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve Serhan
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Vay arkadaş böyle beleş tel almak için napmak lazımdır ki?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben şu aşamada 1520 derim ama daha klas bir telefon umarım önümüzdeki yıla gelir

braayn

braayn

Üye
1520 mi 930 la takas ederim :D

braayn

braayn

Üye
valla büyükde değilde 930 kare köşeli yha daha tutuşu hoş 1520 yuvarlak hatlara sahip tutuşda biraz sıkıntı.Takasa varım bu arada 1 yıl daha garantisi var cihazın :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

çakmamıdır bu acaba kendi telefonumla karşılaştırdım sende nokıa paylaşım yazıor bende lumıa yazıor ayrıyetten surum numaraları ya düşük yada benimki ile aynı

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930'dan birkaç Lumia Denim ekran görüntüsü:

Güncellemeyi bazı cihazlar almış Lumia Denim özelliklerinin geldiği gözlemlenmiş. Ayrıca Softpedia'da bu yıl sadece Lumia 930 ve Lumia 1520 cihazlarının güncellemeyi alacağından bahsetmiş, diğer cihazların ise 2015'in ilk aylarında almaya başlayacağını belirtmiş.

Burada da güncellemenin eksik ve sorunlu olduğu yazılmış anlaşılan. Cihazın hâlâ Lumia Cyan sürümünde göründüğü yazılmış.

dakamon

dakamon

Üye
Eğer böyleyse varya bu ms nin taaaa............ 2015 nedirarkadaş ya. Yuh.

Üst Alt