Snap 600 var onda exynos5ten pek te farki olmaz,4g avantajı varsa vardırPerformans olarak S4 derim. Ayrıca alacaksan i9505 Snapdragon modelini al.
Performans için değil zaten, rom desteğiSnap 600 var onda exynos5ten pek te farki olmaz,4g avantajı varsa vardır
Snap 600 var onda exynos5ten pek te farki olmaz,4g avantajı varsa vardır
S4 son güncellemesini almak üzere L ile, S5Mini bir güncelleme daha alacaktır tahminim, bence bu ikisinden farklı modellere yoğunlaşsan daha mantıklı olacaktır tabi durumunu bilemem
S5 mini zaten evde abim kullanıyorS5 mini su/toza dayanıklılık, parmak izi tarayıcısı gibi yenilikleri ile daha iyi bence, ekranını da ön-arka kamerasını da yakından inceledim çok güzel bir cihaz. Performans olarak S4 ile uçurum olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca güncelleme desteğinin S5 Mini'de daha uzun süre olacağını düşünüyorum S4 neticede 1 yılını çoktan doldurmuş bir model.
Memnun kendisi. Aldığında ilk aktarımı "yağmur yağarken telefon ıslanır mı, elimi yıkadım iyi kurutayım falan derdim olmaması büyük rahatlıkmış" sözüydü. Büyük ekran işi beni cezbediyor, çünkü telefonla bayağı aktifim.S4 al ben kullanıyorum memnunum. Ayrıca ısınma sorunu falan da yok o ilk başta üretilen cihazlar için geçerliydi şimdikiler için değil. Pil ömrü performans ekran alacağı güncellemeler falan s4 daha iyi derim ama sen bilirsin..
Performans için değil zaten, rom desteği![]()
Ara model almak pek mantıklı değil bence. Kaldı ki S4 donanım açısından da S5 Mini'den önde bir cihaz, özetlemek gerekirse;
S4 2 Gb Ram'e sahip. S5 Mini 1,5 Gb.
S4 1080p fu ll HD, S5 Mini 720p HD.
S4 13 Mp kameraya sahip. S5 Mini 8Mp.
S4 Ekran boyutu olarakta S5 Mini'den üstün; S4; 5" , S5 Mini 4.5".
Ayrıca ana modeller, ara modellerden güncelleme açısından üstün oluyor.
Yani bence her açıdan tercihini S4'ten yana kullanmalısın.
Performans olarak S4 derim. Ayrıca alacaksan i9505 Snapdragon modelini al.