Steam'ın meşhur sonbahar indirimleri başladı çökün :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Steam'ın meşhur sonbahar indirimleri başladı çökün :)
%85'e varan indirimler düşük fiyatlar için online keyfinden olmayın ayrıca yapımcıya destek olsun :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, Emrgncy ve ___kaptan___

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Muhteşem tır oyunu Ets 2 de sonbahar indiriminde ve fiyatı %75 indirimle sadece 9,75 tl.

Halis'in son kelimelerini kulak ardı etmeyin, yapımcıya destek olmak gerçekten önemli..
Tamam durumun olmaya bilir, oyunun bazı serilerini korsan oynamış olabilirsin ama en azından paran olunca bir serisine para vererek geliştiriciye destek ol.. Tüm oyunları torrentten sömürüp korsan oynayıp, sonra "Niçin bu oyunlarda türkçe dil desteği yok." demeye hakkımız yok maalesef..

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, B.A.R.O.N, Mad EagLe ve 2 diğerleri
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bencede öyle bu akşam 2 oyun alacağım mesela. Böyle olsa hiç korsana bulaşmam. Evet biraz fazla pahalı yapıyorlar. Ama en azından şimdilik kaçırmayın. Tır oyunu alabilirsiniz mesela. Cs Go alabilirsiniz. Hatta comple valve oyunları 24'lü paket 34 tl. Ben onu almayacağım 16 liralık cs paketi var. Yıllarca oynadık. İnternet cafeye haftada oynamak için daha fazlasını vermişsinizdir eminim. Yapanada verelim

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kutulu oyunlar her zaman tercihimdir.

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
CS:GO ve Grid Autosport kaçmaz.
Bu arada Origin'de de indirimler var.Göz atmaya değer.

:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
steamda sorun yaşıyorum alamıyorum. Visa banka kartı var iş bankasının hep onu kullanırım int alışverişlerinde ama steamda olmuyor sanırım :hmmm

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
steamda sorun yaşıyorum alamıyorum. Visa banka kartı var iş bankasının hep onu kullanırım int alışverişlerinde ama steamda olmuyor sanırım :hmmm

PayPal Nakit kartı şiddetle tavsiye ederim.Bir nevi ön ödemeli Master Kart.Tüm platformlarda geçerli ve sıfır sorun.
Migroslarda bulabilirsin.

>

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende cs go ve ets 2 aldim :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
visa kartına bir sanal kart oluşturup alabilirsin...

kartal2378

kartal2378

Üye
Tavsiye edeceginiz Fps oyun varmi alacagim arkadaslar

kartal2378

kartal2378

Üye
Butun kredi kartlari oluyomu,bir de taksit olayi varmi acaba

kartal2378

kartal2378

Üye
Akh ulan[emoji47] olsa iyiydi

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
5582 ürün şu anda Steam'de indirimde.İndirim oranları %50 - %80 arasında.Neredeyse tüm oyunları bedavaya dağıtıyorlar. :kac:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
sanırım counter'i 5 dakika ile kurtardım :D

Üst Alt