Öneri son uygulamalar tuşu ?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
son uygulamalar tuşu ?
arkadaşlar s4 kullanıyorum şmdi aradığım şey tek dokunuşla son uygulamaları görmek ekranda herhangi bi yere taşınabilir ( iphonedeki easy touch tarzı ) bi şey olaması lazım böle bişey mevcutmu ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sol tuşu son uygulama tuşu yapabiliyorsunuz nasıl yapılıyordu unuttum :D

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
O tus lazim oluyo arada bna program lazim :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Buna basnca drek son uygulamalar geliyomuki ??

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Deniyim donecem tekrar buraya :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cihazı evvela root ediyoruz
Sonracima xposed yüklüyoruz
Sonra grafity yüklüyoruz
Ayarlardan fiziksel tuşlar aktif ediyoruz ve htc Sony gibi sanal tuşlar geliyor istersen çoğu şeyi aktarabilirsiniz. Örneğin iki tık ekran fotosu yada kaydı yada fener vs

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Hocam saol ama su anlik root dusunmuyorun arkadasn verdgi programa bi bakiyim olmadi arastirmaya devam edecem

PriZm

PriZm

Üye
Erişilebilirlik seçeneklerinde araç kutusu benzeri birşey olması gerek. İşini görecektir.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ole bi secenek yok yada bn bulamadim arkadasn verdigi programi denedin ondada bi menu gbi bsey aciliyo snra ordan bi tusla geliyo son uygulamalar drek ona bastimizda menu yerine son uygulamalar gelen bse yokmu yaa off :(

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Aradığın program bu! Aralarındaki en iyisi ve en güveniliri :oke:
Haci verdigin program ise yaradi bi ayari varmis onu degisince drek son uygulamalara gdiyo basinca smdi cok cok cok saoll allah ne muradin varsa versin [emoji2] [emoji2] [emoji2]

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Birde button var çok pratik

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Smdi bisey daha sorim hani iphonede sifre ekrani koyunca sifreyi yaznda drek otomatik olarak acliyoo samsungda olee bse yok sifreyi yazip bide ustune oka basiyoz dedigm gbi olee bi program varmi drek otomatik olarak acilan ??

szqn55

szqn55

Üye
farklı locksreenlerde olabilir
Smdi bisey daha sorim hani iphonede sifre ekrani koyunca sifreyi yaznda drek otomatik olarak acliyoo samsungda olee bse yok sifreyi yazip bide ustune oka basiyoz dedigm gbi olee bi program varmi drek otomatik olarak acilan ??

yakupb03

yakupb03

Üye
söyle birsey mi istiyorsun?

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Son uygulamalr tusunu buldum arkadasn verdgi programla halletm

Takipçi Satın Al

Üst Alt