Haber Windows Phone için akıllı Dialer: Truedialer

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone için akıllı Dialer: Truedialer
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Truedialer benzersiz bir akıllı telefon numara çeviricidir! Eski, yavaş ve sıkıcı numara çeviricinizi en hızlı ve kullanışlı olanıyla değiştirerek kişilerinize daha kolay ulaşın. Bu numara çeviricisi basit ve kolay kullanılan bir tuş takımı sayesinde rehberinizdeki numaraları ve Truecaller etegrasyonuyla çok daha fazlasını bulmanıza yardımcı olur.

Truedialer konuştuğunuz kişiler hakkındaki bilgilere anında erişmenize ve dilerseniz bu bilgileri kolaylıkla telefon rehberinize kaydetmenize olanak sağlar. En iyi tarafı ise bu servisin tamamen ÜCRETSİZ olmasıdır!

• Kolay kullanım
• 1 Milyardan fazla kullanıcıya eşsiz Truecaller entegrasyonu sayesinde ulaşım imkanı
• Numaraları doğrudan telefon rehberinize ekleme imkanı
• Hızlı sorgulama
• T9 arama (metin öneri özelliği ile)

Truedialer, size Truecaller ekibi tarafından sunulmaktadır! Dünya çapında 85 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan ve kullanıcı sayısına her ay milyonlarca yeni kullanıcı eklenen Truecaller, telefon rehberinizin ve aramalarınızın kontrolünü elinizde tutmanıza yardımcı olur.

Önemli not: Telefon rehberiniz dışındaki kişiler için sorgulama yapabilmeniz ancak WiFi veya mobil internet ile mümkündür

(Ücretsiz)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz, serinaga, skynet ve 2 diğerleri

Serhan

Serhan

Üye
:tşk: :eller:
Türkçeymiş :eller:

skynet

Üye
:ohannes: çok iyi :tşk:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Güvenilir değil bence indirmeyin..

luckysleven

luckysleven

Üye
Androiddeki gibi degil bosuna heveslenmeyin derim : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En güzel tarafı isim yazmaya başlayınca kişileri bulup araması

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Benim rehberimin kopyasını kendi veri tabanına çekiyor değil mi?

ON9

ON9

Üye
Resmen casusluk yapılıyor. Sadece ben mi kıllanıyorum bu durumdan

luckysleven

luckysleven

Üye
Resmen casusluk yapılıyor. Sadece ben mi kıllanıyorum bu durumdan

Fazla takilmamak lazim bundan kacis yok zaten attigimiz her adim bir turlu kayit altina aliniyor bunun gibi daha neler neler var. Onemli olan gizliligin kotu amacla kullanilmamasi . Akilli telefon bir yerde bizim kimlik kartimiz gibi birsey oluyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve kamil5028347
erndrdyk

erndrdyk

Üye
Valla benim rehberimi almış almamış beni pek alakadar etmiyor. Kötü bir reklam yapıyor mu? Hayır. Dünya çapında kullanımı var dolandırıcılıkta yapmaz. Herkesin rehberini çekiyor ki sistemine siz bilmediğiniz karşı tarafın ismini bu şekilde görüyorsunuz. Sonuçta sorgulanan numarayı şundan aldım bundan aldım diye bilgide paylaşmıyor. Sizden program kullanım bedeli de almıyor. Arka planda mesaj atmış olsa bu kadar kullanıcıdan birisi söylerdi, uygulama mesaj atıyor kontörlerinizi çekiyor gibisinden. Bence tamamen yararlı bir program. Daha da gelişmesi kullanıcılar için yararlı olur...

Üst Alt