P990i Word Programı Dosya Açma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ozgur_1982_

ozgur_1982_

Üye
    Konu Sahibi
P990i Word Programı Dosya Açma Sorunu
P990İ DE 300 kb veye üzeri boyutlarda word dosyası açabilen arkadaşlar varmı lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Tepkiler: sifon07

alonealways

alonealways

Üye
txt lerde sorun yaşıyorum. ancak document togoyu yükledikten sonra artık o sorun kalktı. tavsiye ediyorum :)

ozgur_1982_

ozgur_1982_

Üye
    Konu Sahibi
Peki ALONEYAL kardeş 1 mb , 5 mb , 10 mb veya daha yüksek boyutlarda DOC. uzantılı WORD dosyası hiç açtınmı ben 300 kb dan yüksek dosyalar açerken bellek yetersiz uyarısı alıyorum lütfen bu konu hakında ki fikirlerini paylşabilirmisin yorumların için sağol

noloveonlygame

noloveonlygame

Üye
aynı sorunu bende yaşadım ama documentstogo 3mb yi bile 2 dk civarında açtı fakat sayfa ilerlemesi çok yavaştı. daha ii bişi bilen varsa ii olur

alonealways

alonealways

Üye
Peki ALONEYAL kardeş 1 mb , 5 mb , 10 mb veya daha yüksek boyutlarda DOC. uzantılı WORD dosyası hiç açtınmı ben 300 kb dan yüksek dosyalar açerken bellek yetersiz uyarısı alıyorum lütfen bu konu hakında ki fikirlerini paylşabilirmisin yorumların için sağol

ben doc uzantılı belgeyi yani word'u 12.86 mb boyutuyla actım. :oke:tabi biraz ağırlaşıyor. nihayet mobil cihaz.
p990ide şu sorun var. notlarda 200kb yada 300 kb ve üzeri txt açarken notlar kapanıyor. notlarda açmayı denediğin belgeyi quick ofiste açmıyor. sorunlar nedeniyle belge açılmadı diye ikaz veriyor. yazılım hatası sanırım.
dediğim gibi document togoyu kullanın hem kullanım kolaylığı, hem sorunsuz.
bellek yetersiz uyarısı veriyorsa görev yöneticisine tıkla , son kullanılan ve aç diye menü var. aç'a tıkla açık program varsa hepsini kapat.
eğer bellek yetrsiz uyarısı yine gelirse swiss mgr pro programını tavsiye ederim. süper hafıza boşaltma programı.
artı telefonun hafızası dolu olduğu zamanda bellek yetersiz uyarısı verir. :hmmm

bilal44

bilal44

Üye
KARDEŞ P990İ SATAN VARMI YADA WLAN OLAN TEL SATAN VARMI VARSA SÖLEYİN CİDDİ ALICIYIM
AYRINTILAR İÇİN EKLEYİN :: [email protected]

Symbiont

Üye
size bütün s60 larla ilgili bilgi sakın telefon hafızasını 0.5 mb geçicek kadar kullanmayın

--------------- Ekleme ---------------

ve sys dışındaki herşeyi kapatın zaten p990i yavaş dahada yavaşlamasın

recza

Üye
tşk

tombek33

Üye
acılamayn sıtelrı acma pogramı ındırmek ıstıyom

Üst Alt