Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaWhatsapp+ Yardım !
Sponsorlu Bağlantılar
reha431
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp+ Yardım !
Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere böyle birşey çıkıyor. Telefon s3 Mini, üzerinde cm11 kuruludur. Ok diyorum mesajları geri yükleme yapıyorum açılıyor fakat ne zaman tekrar başlatsam bu uyarı geliyor. Lütfen yardım edin .
Bahadir_fb
Üye
Uygulama ile ilgili Sorun oluşursa bizimle ilgili degildir diye uyarı veriyor sadece neyle ilgili yardım bekliyorsun?
reha431
Üye
Konu Sahibi
Ona tamam diyorum herşey iyi güzel telefon doğrulaması yapıyor açılıyor, fakat programdan çıkıp ön belleği siliyorum mesela, tekrar girdiğimde gene aynı bu şekilde geliyor her programı açtığımda telefon doğrulaması yapcak olursam işimiz iş :/
Ona tamam diyorum herşey iyi güzel telefon doğrulaması yapıyor açılıyor, fakat programdan çıkıp ön belleği siliyorum mesela, tekrar girdiğimde gene aynı bu şekilde geliyor her programı açtığımda telefon doğrulaması yapcak olursam işimiz iş :/
Onda yok işte az önce onu yükledim sorun çıkarmadı , normal sürümü kullancam şimdilik.
Bahadir_fb
Üye
6.43 full mü yüklüydü.
Bende cm yok ama sorunsuz calışıyor
reha431
Üye
Konu Sahibi
aynen 6.43 yüklemiştim en son , daha düne kadar sorunsuz çalışıyordu cm11 de ,bugün açtığımda böyle bi uyarı geldi sürekli de geliyor. Var bişeyler ama çözemedim.
aynen 6.43 yüklemiştim en son , daha düne kadar sorunsuz çalışıyordu cm11 de ,bugün açtığımda böyle bi uyarı geldi sürekli de geliyor. Var bişeyler ama çözemedim.