Uygulama Whatsapp+ Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

reha431

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp+ Yardım !

Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere böyle birşey çıkıyor. Telefon s3 Mini, üzerinde cm11 kuruludur. Ok diyorum mesajları geri yükleme yapıyorum açılıyor fakat ne zaman tekrar başlatsam bu uyarı geliyor. Lütfen yardım edin .

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Uygulama ile ilgili Sorun oluşursa bizimle ilgili degildir diye uyarı veriyor sadece neyle ilgili yardım bekliyorsun?

reha431

Üye
    Konu Sahibi
Ona tamam diyorum herşey iyi güzel telefon doğrulaması yapıyor açılıyor, fakat programdan çıkıp ön belleği siliyorum mesela, tekrar girdiğimde gene aynı bu şekilde geliyor her programı açtığımda telefon doğrulaması yapcak olursam işimiz iş :/

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ona tamam diyorum herşey iyi güzel telefon doğrulaması yapıyor açılıyor, fakat programdan çıkıp ön belleği siliyorum mesela, tekrar girdiğimde gene aynı bu şekilde geliyor her programı açtığımda telefon doğrulaması yapcak olursam işimiz iş :/

Ön bellegi silince dogrulama istemesi normal sorun senden kaynaklanıyor rom ile alakalı değil yani ;)

reha431

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş anlatamadım galiba , ön bellek dediysem telefonun son girilen uygulamalarını temizlemiyor musun hiç o şekilde işte .

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

reha431

Üye
    Konu Sahibi
Onda yok işte az önce onu yükledim sorun çıkarmadı , normal sürümü kullancam şimdilik.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
6.43 full mü yüklüydü.
Bende cm yok ama sorunsuz calışıyor

reha431

Üye
    Konu Sahibi
aynen 6.43 yüklemiştim en son , daha düne kadar sorunsuz çalışıyordu cm11 de ,bugün açtığımda böyle bi uyarı geldi sürekli de geliyor. Var bişeyler ama çözemedim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
aynen 6.43 yüklemiştim en son , daha düne kadar sorunsuz çalışıyordu cm11 de ,bugün açtığımda böyle bi uyarı geldi sürekli de geliyor. Var bişeyler ama çözemedim.

Modlu olanı kurduysan daha once Orjinal plus olanı dene birde belki işe yarar digerini silmeden once bir tane mesaj at yoksa dogrulama yapmiyor

reha431

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın kardeşim, ne var ne yok bütün herşeyi sildim , whatsapp klasörünü felan sildim bunu yükledim kendine geldi eyvallahh :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reha431
Takipçi Satın Al

Üst Alt