fener ......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
tamam arkadaslar
herkesin fikrine saygı duyulmalı
kimse kimseye etki etmesin

ben buna özellikle dikkat ediyorum ki cümlelerimde kendi fikrim olduğunu belirtmeye çalışıyorum ve kimseye hiç bir fikri dayatmaya da çalışmıyorum ama önemli olan FENERBAHÇE'nin elde ettiği başarıdır..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok arkadasım ben zaten sen ve herkesin fikrine saygılıyım ;)
bos werin gereksiz tartısmalara girmeyin
senin fikrinde cok güzel ama karideste kendine göre cok haklı
uzun sözün kıssası bu vatan heppimizin

ouSahin

ouSahin

Üye
herkez fikrini sunabilir ya Salih boşver dostum:oke: sonuç olarak adımız çeyrek final ve diger Avrupa Klüplerinin arasında en büyük başarı bu olsa gerek..

Kupayı Belki alıcaz Belkide Alamıcaz Ama Çeyrek Finale çıkmanın grurunu büyük ve Tek yürek oldugumuzu gösterdik:) Biz bir Türk Takımıyız ve Bütün Türk Takımların desteklemliyiz:) Türkler Heryede oldugunu gösterdi Formamızda Türk Bayragı oldugu sürece adımız hep yükseklerde:)

bu mecburiyet degil tabi:)

Şöyle Sölim Ülkemiz Galatasaray ve Milli Takımımız Sayesinde 10 sıraya geldi...Tabi yine hedef Fenerbahçe ydi:)

çnkü avrupada yenilen tek Türk Takımı biziz ya kimse kendi takımını öne süremiyor...

Trömsö Galatasarayı Elemişti UEFA dan bu sene Zorzar gruptan çıktı ve Leverkuse 5-1 yenildi
Kayseri Erciyes çok güzl İlerledi grur duyduk ama A.Madride yenildi
Fenerbahçe Dinomo Kieve elenmişti snr Alkmaara elendi ve bir çok kez grubundan çıkamadı
Beşiktaş Liverpool gibi dünya devini yenip sonrada 8 tane gol yiyip grubunda bazı takımlardan hüsran olmuş elenmişti
Trabzonspor son 2 yıldır Kıbrıs Rum Kesimi takımını yenemedi:) yense bile zor zar
vs vs daha çok var bunlar

biz aglancak halimize gülüyoruz dalga geçiyoruz arkadaşlar.... Biraz olgun düşünün ya burda herkez olgun okumuş görmüş insanlarız Cahil degiliz ki

Fenerbahçe yenilince eline ne geçicek dalgamı geçmek istiyorsun Avrupadaki Türk takımların haline bak sonra dalga geç Snr Demeyin Ülkemiz ndn böyle diye suç arıyorsunuz...

Helal Olsun :oke:

Galatasarayın Avrupada aldıgı Başarıdan ve Milli Takımızın Dünya Kupası 3 lügünden başka başarımız yok Fenerbahçe buna bir yenilik ekledi grur duymanız lazımken rakibi tutuyorsunu..

Galatasaray da başarı yakaladıgında Bende Galatasarayı tuttum hatta Taksime gitmiştim kutlamalara:ss

Nese çok uzun yazdım

Maxicepteki Sevilla Taraftarlarına Geçmiş Olsun dilerim
...Tek Yürek olupta Bizimle Olan Fenerbahçeli arkadaşlarıma abilerime Tşk ederim :) Biraz düşünceli Yorumlar sadece olsa kimin ne oldugunu anlarız:oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkez fikrini sunabilir ya Salih boşver dostum:oke: sonuç olarak adımız çeyrek final ve diger Avrupa Klüplerinin arasında en büyük başarı bu olsa gerek..

Kupayı Belki alıcaz Belkide Alamıcaz Ama Çeyrek Finale çıkmanın grurunu büyük ve Tek yürek oldugumuzu gösterdik:) Biz bir Türk Takımıyız ve Bütün Türk Takımların desteklemliyiz:) Türkler Heryede oldugunu gösterdi Formamızda Türk Bayragı oldugu sürece adımız hep yükseklerde:)

bu mecburiyet degil tabi:)

Şöyle Sölim Ülkemiz Galatasaray ve Milli Takımımız Sayesinde 10 sıraya geldi...Tabi yine hedef Fenerbahçe ydi:)

çnkü avrupada yenilen tek Türk Takımı biziz ya kimse kendi takımını öne süremiyor...

Trömsö Galatasarayı Elemişti UEFA dan bu sene Zorzar gruptan çıktı ve Leverkuse 5-1 yenildi
Kayseri Erciyes çok güzl İlerledi grur duyduk ama A.Madride yenildi
Fenerbahçe Dinomo Kieve elenmişti snr Alkmaara elendi ve bir çok kez grubundan çıkamadı
Beşiktaş Liverpool gibi dünya devini yenip sonrada 8 tane gol yiyip grubunda bazı takımlardan hüsran olmuş elenmişti
Trabzonspor son 2 yıldır Kıbrıs Rum Kesimi takımını yenemedi:) yense bile zor zar
vs vs daha çok var bunlar

biz aglancak halimize gülüyoruz dalga geçiyoruz arkadaşlar.... Biraz olgun düşünün ya burda herkez olgun okumuş görmüş insanlarız Cahil degiliz ki

Fenerbahçe yenilince eline ne geçicek dalgamı geçmek istiyorsun Avrupadaki Türk takımların haline bak sonra dalga geç Snr Demeyin Ülkemiz ndn böyle diye suç arıyorsunuz...

Helal Olsun :oke:

Galatasarayın Avrupada aldıgı Başarıdan ve Milli Takımızın Dünya Kupası 3 lügünden başka başarımız yok Fenerbahçe buna bir yenilik ekledi grur duymanız lazımken rakibi tutuyorsunu..

Galatasaray da başarı yakaladıgında Bende Galatasarayı tuttum hatta Taksime gitmiştim kutlamalara:ss

Nese çok uzun yazdım

Maxicepteki Sevilla Taraftarlarına Geçmiş Olsun dilerim...Tek Yürek olupta Bizimle Olan Fenerbahçeli arkadaşlarıma abilerime Tşk ederim :) Biraz düşünceli Yorumlar sadece olsa kimin ne oldugunu anlarız:oke:

maşallah döktürmüşsün dostum :oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
önemli olan uzun uzun yazmak değil mesajını kısa ve öz vermekdir bence :)

ouSahin

ouSahin

Üye
içimi dökdüm uzun oldu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt