Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet oyun indirmeye kapatılmış. Muhtemelen testerlar içindi. Yukleyenlerin oynayamaması da hesap doğrulama hatasından kaynaklanıyordu.
GianniInfantino
Üye
demek ki çarşamba günü çıkacak 11 aralıkta çıkacaktı resmi olarak
byibo
Üye
saolasin ali kemal abi arkadaslar bu oyunun resmi videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
OnurYurdakul
Üye
Çalışmıyo zaten 1gb olsa ne yazar
Faruk Aytekin
Üye
Oyun tekrar aktif hale gelmiş. Ücretsiz şuan, 98 mb.
cesurpolis61
Üye
şuan için indirdim sorunsuzca oynayabiliyorum lumia 920
Burakkkk250
Üye
oyun çok iyi. çok feci şarj yiyor ama ya yarım saat oynuyorum %25 şarj gidiyor. Bu arada ben de ısınmıyor telefon havalar buz gibi ondandır herhalde
Murat Alper
Moderator
OttomaN TigeR
Üye
Şarj konusunda Burak'la aynı fikirdeyim.
cesurpolis61
Üye
bu nasıl bir oyundur şaşırdım kaldım şuan için güncelleme aldı 101 mb lık bir güncelleme
dakamon
Üye
Güncellemeyi yapmaya çalışıyorum indiriyr fakat yüklerken bir süre sonra iptal oluyor 200 mb boş alan var neredeyse nasıl yüklenmez acaba 700 mb kadar yer mi olması lazım
Güncellemeyi yapmaya çalışıyorum indiriyr fakat yüklerken bir süre sonra iptal oluyor 200 mb boş alan var neredeyse nasıl yüklenmez acaba 700 mb kadar yer mi olması lazım
bende sorun olmadı güncellendi (920) dediğiniz gibi yetersiz alandan olabilir belkibirde şunu türkçe yapsalar yarışlarda ne yapılması gerektiğini anlamıyoruzbu gün 2. kez yine 101 mb lık güncelleme aldı
Murat Alper
Moderator
ya oyuna gelen son gelen güncellenme oyunu güncellerken ilgilenmeniz gerekiyor diye bir hata alıyorum güncelleyemiyorum sizde oluyormu bu
dakamon
Üye
O oyunun boyutu çok büyük hafızanın yeterli olmadığını düşünüyorum. Bi bakın bunduruma