Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
birazdan linux mint kuruyorum :eller:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bugün Linux patlaması mı var :cool

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Varr :) ayarlarda dil desteği olması gerek :hmmm akşam akşam banada sanalda kurdurtacaksınız. :D

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Varr :) ayarlarda dil desteği olması gerek :hmmm akşam akşam banada sanalda kurdurtacaksınız. :D
ayarlarda dilere girdim türkçeyi seçtim sistem geneline basıp sistemi yeniden başlattım, mozilla hala ingilizce ingilizce de kullanırım da türkçe her zaman daha iyidir abi :D bunun bi yöntemi falan yok mu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet bu şekilde arkadaşım :oke:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
  • Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
abi bana bir non pae düşük sistem için link önerebilirmisin

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aslında özellikleri söylesen son çıkanlardan birkaçını denedim driver sıkıntısı vardı. Ama bu son zamanlarda denediğim güzel bir sistem

• Beğen
Tepkiler: EroL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
celeron işlemci, 256mb ram, 8mb ekran kartı :biggrin:

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
3 haftadir felan ubuntu kullaniyorum ben pek kullanmiyorum pcyide bizimkiler memnun ssdece bi uygulamaya yukleyecek oldugumda indiriyorum sonradan exe oldugu aklima geliyo uygulamadan vazgeciyorum ama tkailma donma kasma yok o guzel seviyorum ubuntuyu

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek ve Nextman
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ram 512 / Ekran kartı İntel Chipset On board / İntel 2200Bg Wifi Bağdaştırıcı / Sigma Hd Ses Kartı / intel pentium 1.60 işlemci.
Hafif bir Linux önerebilir misiniz? Şu anda xp yüklü kasım kasım kasılıyor. Açılması bile 5 dakika sürüyor da. (mint , pardus denedim sarmadı)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Ram 512 / Ekran kartı İntel Chipset On board / İntel 2200Bg Wifi Bağdaştırıcı / Sigma Hd Ses Kartı / intel pentium 1.60 işlemci.
Hafif bir Linux önerebilir misiniz? Şu anda xp yüklü kasım kasım kasılıyor. Açılması bile 5 dakika sürüyor da. (mint , pardus denedim sarmadı)
Elementary os'u siddetle oneriyorum :) Mint ve pardusta herhangi bir kasma sorunu yasamadiysaniz elementary os dada hic bir sorun yasamayacaksinizdir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Nextman
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yarın imajı indiririm cafede. Kurulumu yaparım kolaylıkla (Mint Driver sıkıntısı yaşadım, Pardus ise sıkıntı oldu. Paketler yüklemeler derken puffffff)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Elemantary os sorun çıkarmadı bugüne kadar :cool

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
linux mint kurarken :
boot:
yazısı çıkıyor fakat yüklemiyor sebebini anlamadım?

ByKatre

ByKatre

Üye
beni de ekle ubuntu 14.10

Üst Alt