Türk Futbolu Nasıl Düzlüğe Çıkar ?

Sponsorlu Bağlantılar

lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
Türk Futbolu Nasıl Düzlüğe Çıkar ?
Bence ;

1. Yabancı sınırlaması kalkmalı. Böylece takım içi rekabet artar. Türkler sırf Türk oldukları için değil de , gerçekten yabancılara göre daha üst düzeyde ve daha formda oldukları için oynar. Ayrıca kimse elindekinden daha kötüsünü transfer etmez. Böylece paralar çöpe gitmemiş olur.

Buna karşı çıkanlar Milli Takım'ın olumsuz etkileneceğini söylüyor. Ama tam aksine Milli Takım çağ atlar. Ama bunun için de yapılması gerekenler var tabii ki de ;

2. Milli Takım gençleşmeli hatta gerekirse sıfırdan bir takım oluşturulmalı çünkü objektif bakarsak artık EURO 2016 da hayal. En yakın turnuva 2018 DK ve bu takımın yaklaşık üçte ikisi o elemelerde olmayacak. Yeni bir jenerasyon yakalamak zorundayız başarı için , 2002 DK ve EURO 2008'deki o takım ruhu için , milletçe tekrar kenetlenmek için.

3. Ve bir diğer önemli konu , adalet. Anadolu kulüplerinde hatta PTT 1. Lig'de Bekir'in , Hamit'in , Selçuk'un ve daha birçoğunun ayarında hatta daha yararlı olabilecek onlarca genç var. Milli Takım'daki ' 3 Büyükler hegemonyası ' nı yıkmalıyız artık. Büyük takımda oynayanlara değil ; göğsündeki Ay-Yıldız için savaşan , mücadeleyi bir an olsun bırakmayan , formasının hakkını veren , başarıya aç gençlere ihtiyaç var.

Son düzenleme:

ismail

ismail

Üye
Törenin Volkanın vukuatlarından dolayı milli takıma çağrılmaması gerekirdi bir daha asla. İyi oyunculuk yanında kişiliğe de bakılmalı bence.

lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
Törenin Volkanın vukuatlarından dolayı milli takıma çağrılmaması gerekirdi bir daha asla. İyi oyunculuk yanında kişiliğe de bakılmalı bence.
Haklısın.
Konu kısaltıldı ve daha açık hâle getirildi.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
1. Katılmıyorum çünkü bizim takımlar 10 liraya oyuncu alıyor 2 liraya satıyor. Portekiz, Hollanda, Belçika bu liglerde transferler + değer. Yani para harcamıyorlar tam tersi kazanıyorlar ama bizde paso para gidiyor.
Yabancı sınırı kalkarsa harcanan para 10 katına çıkar. Tümden batarız.

2. Katılıyorum. Bizde 25 yaş çok genç olarak düşünülüyor. Avrupada 17-18 yaşındakiler oynuyor. 25-26 sonrası oyuncular genelde tecrübe olarak gelişiyor ama performans olarak düşüyor.

3. Katılıyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
göğsündeki Ay-Yıldız için savaşan , mücadeleyi bir an olsun bırakmayan , formasının hakkını veren , başarıya aç gençlere ihtiyaç var.
Bu dediğin kısım bizim ülkede çok zor kardeşim. Onlarca şerefsiz var ülkede. O ay yıldızı amblemden çok çok aşağıda gören holiganlar olduğu sürece bizim takımlardan bi cacık olmaz

• Beğen
Tepkiler: lordalexandre
KayraBey

KayraBey

Üye
Top oynamayı bırakırlar ise...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve @@DiAbLo@@
lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı sayısı 14'e çıktı ama ben büyükler de dahil hiçbir takımın 14 yabancı hakkını kullanacağına inanmıyorum.

Son düzenleme:
KayraBey

KayraBey

Üye
Elemanları aç bırakın. İşe yarar..

lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
1. Katılmıyorum çünkü bizim takımlar 10 liraya oyuncu alıyor 2 liraya satıyor. Portekiz, Hollanda, Belçika bu liglerde transferler + değer. Yani para harcamıyorlar tam tersi kazanıyorlar ama bizde paso para gidiyor.
Yabancı sınırı kalkarsa harcanan para 10 katına çıkar. Tümden batarız.

2. Katılıyorum. Bizde 25 yaş çok genç olarak düşünülüyor. Avrupada 17-18 yaşındakiler oynuyor. 25-26 sonrası oyuncular genelde tecrübe olarak gelişiyor ama performans olarak düşüyor.

3. Katılıyorum
2. maddenin en büyük kanıtlarından biri ; Beşiktaş'ın gündemindeki Boyko için 'genç' diyorlar adam 27 yaşında.