Lollipop Lockscreen Android L v1.2.5 [IAP Unlocked]

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Lollipop Lockscreen Android L v1.2.5 [IAP Unlocked]

Android 4.0+ cihazlar için android lollipop özellikli kilit ekranı uygulamasıdır.

*Lockscren arka plan (10 android L duvar kağıdı ya da galeriden seçim) değiştirme yeteneği.
*Lockscreen blur yeteneği.
*Widget müzik çaları kontrol edebilirsiniz.
*Herhangi bir uygulamayı açmak için tokatlama yönünü yapılandırın.
*Orjinal L lockscreen gibi gibi eylem genişletme
*Herhangi uygulamalar için lockscreen bildirimleri gösterilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: omerboz54, RetaXter, toggyrecords ve 6 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
skylinegti

skylinegti

Üye
teşekkürler...

• Beğen
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Tesekkurler

• Beğen
SHS

SHS

Üye
:tşk:

• Beğen

djonier

Üye
Bu android ne zaman adam gibi bisey uretecek yahu. Hep dandik dandik seyler cikariyor. Benim venus un kilit ekrani buna 5 basar. Paylasim icin tskler.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bu android ne zaman adam gibi bisey uretecek yahu. Hep dandik dandik seyler cikariyor. Benim venus un kilit ekrani buna 5 basar. Paylasim icin tskler.

Venus android kullanmıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: sadakat_ ve Luck Star

byl82

Kapalı Hesap
:tşk:

Luck Star

Luck Star

Üye

djonier

Üye
Kardeslerim android e laf atan yok. Yaptigi programlardan bahsediyorum. Vestel in kilit ekranina cift dokun kapat bile ekleyebiliyorsun. Bunu gelistiren vestelin yeni ekibi. Launcheri de dandik bisey. Android de google uygulamalari kadar sacma bisey gormedim. İlla root yapmamiz lazim silebilmemiz icin. Google gazete google muzik google kitap vs. Vs. Bir ton uygulama. Kapatsan kapanmaz tekrar acilir. Misal apple iphone 6 da bile 1 Gb ram kullanmis neden mi cunki sistemleri yag gibi akiyor. Google mis yok kitapmis oyle bisey yok. Ben android sevenlerdenim ama boyle sacma seyler oldukca canimi sıkıyor. Android in 4.1 ile 4.4 arasinda bir fark gosterin bana. Surum yuksekdikce telefon yavasliyor. Ben simdi android L bekliyorum ancak husranla son bulacagindan eminim. Ayni GMD Kitkat olayi gibi.

Ahmetali98

Ahmetali98

Üye
aynen ben esli Symbian cıyım ios ta kullandı
m.en iyisi nokia

Takipçi Satın Al

Üst Alt