Şu tema yi bir türlü ayarlayamadim. (Mahdi cm11 L

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
    Konu Sahibi
Şu tema yi bir türlü ayarlayamadim. (Mahdi cm11 L

Dostlar xda da L teması aradım en güncel bu çıktı bir türlü yüklendi ama sadece Yükleyici yüklendi tema kendisi yok . Yada tavsiye benzer güzel bir L teması varsa rica verin . Yani systemUI ayarlar call tuşlar . Arayüz değiştirecek bir tema .
Not2

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yüklenince temalar var ayarlarda oraya gelir ordan bunu kullan diye işaretlersen telefon o temaya geçer

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
    Konu Sahibi
cm11 tema motoru için bu tema.sanırım sende rom yüklü değil o yüzden ayarlayamasssın
Evet sonradan fark ettim sende böyle deyince hayaller bitti teşekkür ederim değerli insan . Ama Xposed için olanı varsa iyi olur cihaz rootlu.

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
xposed i
Evet sonradan fark ettim sende böyle deyince hayaller bitti teşekkür ederim değerli insan . Ama Xposed için olanı varsa iyi olur cihaz rootlu.
xposed için tema yok sayılır.olanlarda kalitesiz, hiç bulaşma . ama rom ların da bu tarz artıları var tabi ;D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
cm11 kur bunu kullanmak istiyorsan ama bn şimdi denedim hiç güzel değil

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
    Konu Sahibi
cm11 kur bunu kullanmak istiyorsan ama bn şimdi denedim hiç güzel değil
Yok cm rom kurmak istemem de . Dr ketan rom çok müthiş bir rom note 4 ozellikleri . Ama yeni versiyon bekliyorum . Ya DN rom yada ketan ikisi süper . Ama cm de çok kapsamlı denemek gerek . Ben romlara bulaşmadan hal etmek istedim ama kolay değil . Xposed bence çok modül lazım . Ve sorunları çok benim ekran 4:3 formatına geçip daralıyor bazen xposed yüklü iken büyük ihtimalle sisteme müdahale ederken yapıyor

Üst Alt