Tavsiye Casper Via V4 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

IByScream

IByScream

Üye
    Konu Sahibi
Casper Via V4 Aldım
Arkadaş Başlıktakı Telefonu Aldım Yaklaşık 1 hafta oldu gerçekten casper çok güzel telefon yapmış iyiki samsung yerıen bunu almısım.arkaşımda s4 var onun kastıgı oyunlar bende rahat var 6 tane oyun var hepsi yuksek boyut program felan baya avr ama hiç kasma cok sağlamlık olarakta super alıcak arkadaşlar varsa casper onerırım. Ayrıca TürkMalı.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve hasan3472ty

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaş Başlıktakı Telefonu Aldım Yaklaşık 1 hafta oldu gerçekten casper çok güzel telefon yapmış iyiki samsung yerıen bunu almısım.arkaşımda s4 var onun kastıgı oyunlar bende rahat var 6 tane oyun var hepsi yuksek boyut program felan baya avr ama hiç kasma cok sağlamlık olarakta super alıcak arkadaşlar varsa casper onerırım. Ayrıca TürkMalı.

Hayırlı olsun dostum :) Güzel yapmış ancak general mobile gibi yazılım sıkıntısı çekebilir sadece.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Değerli insan malesef sandigin gibi casper telefon yapmadı çin den huwei gibi cihazları toptan getirip üstüne logo koyar tr de sadece vestel cihaz yapiyor oda hepsi turk mali degil , cihaz yapmak kolay degil , gm de türk degil , samsung kotu marka degil işçilik kalitesi dusuk ama donanım müthiş , sendeki ise mtk buyuk ihtimal snap yada xynos islemci değil

furkankaya559758

Üye
Türk malı değil ama güzel bir telefon. Casper sadece dağıtımını yapıyor. Telefonu Çin'den alıyor diye biliyorum.

IByScream

IByScream

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun dostum :) Güzel yapmış ancak general mobile gibi yazılım sıkıntısı çekebilir sadece.
Aga General Mobileden Herkez Şikayetçi Ama Casper Bi Harika Ya Saol Dostum :) Kamerasıda Çok Süper.

Değerli insan malesef sandigin gibi casper telefon yapmadı çin den huwei gibi cihazları toptan getirip üstüne logo koyar tr de sadece vestel cihaz yapiyor oda hepsi turk mali degil , cihaz yapmak kolay degil , gm de türk degil , samsung kotu marka degil işçilik kalitesi dusuk ama donanım müthiş , sendeki ise mtk buyuk ihtimal snap yada xynos islemci değil
Ya Sonuçta Türkmarıkası Casper Üretimini Bilmem Yani Bana Göre Samsunga Fark Takan Bir Telefon

Türk malı değil ama güzel bir telefon. Casper sadece dağıtımını yapıyor. Telefonu Çin'den alıyor diye biliyorum.
Doğrudur Kardeşim.

0MG90

0MG90

Üye
Türk malı değil. Hayırlı olsun.

enterneoll

enterneoll

Üye
2. Discovery vakası olmuş aşırı beklenti ve sonuç beklenen hiçbirşey yok. Mtk işlemciden bahsediyoruz en güçlüsü olsa ne yazar

xmustx

xmustx

Üye
v5 i bi arkadaşım aldı.880 yada 850 lira.ama gel gör ki bi samsungla kıyaslanamaz.sanki bi launcher yüklenmiş gibiydi geçişleri.hafıza 12 gb.satıcı da s3 ten daha iyi diye kandırmış garibimi..

IByScream

IByScream

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim via v4 fovorimi aldı s4 te kasan oyun bende kasmıyor çok güzel telefon kasma diye bşy yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun. S4 hangi oyunda kasıyor? Gerçekten enteresan?

IByScream

IByScream

Üye
    Konu Sahibi
the amazing spider man ; iron man bide bi yarış oyunu vardı gameloftun o kasıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2. Discovery vakası olmuş aşırı beklenti ve sonuç beklenen hiçbirşey yok. Mtk işlemciden bahsediyoruz en güçlüsü olsa ne yazar
Tamam ben de pek haz almıyorum Mtk'dan ama o kadar da kötü değil. Ayrıca Mediatek'i şuan intel almak için uğraşıyor. O kadar kötü olsa zaten intel niye uğraşsın değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
enterneoll

enterneoll

Üye
Tamam ben de pek haz almıyorum Mtk'dan ama o kadar da kötü değil. Ayrıca Mediatek'i şuan intel almak için uğraşıyor. O kadar kötü olsa zaten intel niye uğraşsın değil mi ?
Çok basit intelin mobilde pazar payı yok ve mtk yı alarak giriş seviyesini ele geçirmeye çalışıcak büyük bi olasılık giriş seviyesi fiyatlar artar intel alırsa

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok basit intelin mobilde pazar payı yok ve mtk yı alarak giriş seviyesini ele geçirmeye çalışıcak büyük bi olasılık giriş seviyesi fiyatlar artar intel alırsa
intel'in amacı mobil sektöre el atmak ama Mtk da basite alınacak bir firma değil.

furkankaya559758

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Mtk yi kucumuseyim ayiptir gunahtir ya . adamlar ucuza ne guzel islemci uretiyolar. Bi mtk 6592 bi snapdrogon 800 olmasada bi kademe altinda yani fiyat olarak kiyaslarsak cok iyi . mtk yada laf atmayin artik hic kullandiniz mi acaba

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli