World Music Widget By asigsasi

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
World Music Widget By asigsasi
zipen çıkan klasörü joshlog mod uyguladığınız hafızaya ana dizine atın ve yeniden başlatın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ersncak42

cool_moon

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

kesso310

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
N8'e geri döndüm,biriktirdiğim uygulamalar kayboldu,belki buraya yazmam yanlış ama sizden ricam avkon,mif,performans vs. hepsini tek lasörde toplayan biri vardı nasıl bulabilirim....

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
N8'e geri döndüm,biriktirdiğim uygulamalar kayboldu,belki buraya yazmam yanlış ama sizden ricam avkon,mif,performans vs. hepsini tek lasörde toplayan biri vardı nasıl bulabilirim....
kim olduğunu bilmiyorum da maximod programı içinde birçok mod avkon2 ve efekt var :)

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
kim olduğunu bilmiyorum da maximod programı içinde birçok mod avkon2 ve efekt var :)
onu yapan resmen nokta atışı yapmıştı on numara yapmıştı,aklıma biraz daha birşeyler geldi,boyut 150 mblık birşeydi,performans,görsel,efekt,avkon,mif gibi klasörler vardı....
sistem modlamayı geziyorum bütün sayfayı gezmek zor bilmem bu verdiklerim bilgilerin faydsı olacak mı ? bir şey daha herkesin görebilmesi için nereye yazmalıyım ?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
onu yapan resmen nokta atışı yapmıştı on numara yapmıştı,aklıma biraz daha birşeyler geldi,boyut 150 mblık birşeydi,performans,görsel,efekt,avkon,mif gibi klasörler vardı....
sistem modlamayı geziyorum bütün sayfayı gezmek zor bilmem bu verdiklerim bilgilerin faydsı olacak mı ? bir şey daha herkesin görebilmesi için nereye yazmalıyım ?
istekte bulunmak istiyorsan yazılım destek bölümüne konu açabilir sin

Takipçi Satın Al

Üst Alt