Hobbit'in Son Filminden Yepyeni Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Hobbit'in Son Filminden Yepyeni Fragman
Hobbit filminin final bölümünden bugün yayınlanan yepyeni fragman yalnızca (forum ve haber sitelerinde) www.maxicep.com'da

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Genç hobbit Bilbo Baggins ve Thorin ile kafilesinin giriştiği maceranın final kısmı olan film, artık Orta Dünya konusunda uzmanlaşan yönetmen Peter Jackson tarafından perdeye aktarılıyor. Orta Dünya'nın kaderini belirleyecek olan mücadelelerden birine ev sahipliği yapan Beş Ordunun Savaşı ile birlikte Bilbo Baggins'in uzun yolculuğu da sona ermiş olacak.

Başrollerini Martin Freeman, Ian McKellan, Orlando Bloom ve Luke Evans gibi isimlerin paylaştığı film, 17 Aralık 2014 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Fragman Türkçe Altyazıya çevrildi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

Serhan

Serhan

Üye
Süper , her zaman söylüyorum ; LOTR ve Hobbit dünyanın en iyi üçlemeleri , efsane filmler.. Hobbit final ile birlikte LOTR dan daha efsane bir seri olacak..

• Beğen
Tepkiler: azattt
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Süper , her zaman söylüyorum ; LOTR ve Hobbit dünyanın en iyi üçlemeleri , efsane filmler.. Hobbit final ile birlikte LOTR dan daha efsane bir seri olacak..
bence de hobbit finali bi adım daha öne taşır. Oscarda istediğini alamayabilir ama gişede fazlasıyla alır

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
İki efsanevi film var
1) LotR
2) HP

Serhan

Serhan

Üye
O değilde türkiyede Filmler Cuma günü vizyona giriyor. 17 Aralık Çarşamba yinede o gün mü vizyona girecek ?

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Merakla bekliyoruz.

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
O değilde türkiyede Filmler Cuma günü vizyona giriyor. 17 Aralık Çarşamba yinede o gün mü vizyona girecek ?
filmlere göre değişiyor. dağıtımcı firmanın elinde diye düşünüyorum. çünkü Fetih 1453 filmi perşembe günü saat 14:53'te vizyona girdi. Pek Yakında perşembe günü girdi. Yani Fark etmiyor

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Az kaldı :eller:

• Beğen
Tepkiler: azattt
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
:oley