Sacma sorulardan secmeler.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu tur sorular sizce ...

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Sacma sorulardan secmeler.
Selam
televizyonlarda telefon satmak icin sorulan sacma ve bir okadar kolay insanları tabiri caiz salak yerine koydukları secmece sorular
1. DeNiz'in ortasında ne var? Cevap: N harfi var.
2. Hırsız neyi calmaz? Cevap: evin zilini calmaz.
3. Hangi tastan su icilmez? Cevap: kafatası'ndan
4. Altı kara koyunun kac bacagi var? Cevap: 4 bacagı var. Cunku alt kısmının siyah (kara) olan 1 koyundan bahsediyor.
Boyle secmece mantık isteyen sorusu olan varsa mesaj yazarak konuya katkıda buluna bilir. Bu arada ucuza telefon isteyenlere biraz yardım edebildiysem... :ehe

Baydırman

Baydırman

Moderator
zaten cevapları bilmeyen yoktur. kimse bilemiyor diyerek bilenlerin almasını teşvik ediyorlar. :naughty:

SHS

SHS

Üye
4 telefon cepte :d:

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Sizde bu tip sorular varmı. Telefon isteyenlere yardımcı olalım. :ehe
Sizde bu tip sorular varmı. Telefon isteyenlere yardımcı olalım. :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Bende biliyorum. Bunların bir aldatmaca oldugunu. Forumda biraz eglenelim hos vakit gecirelim diye gırgırına acmıstım. Hemen ciddiye aldınız. Her neyse aklıma gelmisken buda 5 telefon cepte :d:
5. Yeni aldıgın benzinli bir sıfır km arabanın her seyi tamam DEPO SU DOLU hicbir eksigi yok fakat araba calısmıyor. Araba niye calısmıyor?
Cevap: arabanın deposu su ile dolu oldugu icin calısmıyor. :ehe

Enes

Enes

Üye
Amma taktın sen bu telefonculara :D

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
Usenmezsen ardı ardına 5 reklam seyret hatta dusmanına seyrettir. Bu reklamların yanında cin iskencesi bile hafif kalır.
Bende biliyorum. Bunların bir aldatmaca oldugunu. Forumda biraz eglenelim hos vakit gecirelim diye gırgırına acmıstım. Hemen ciddiye aldınız. Her neyse aklıma gelmisken buda 5 ve 6 telefon cepte :d:
5. Yeni aldıgın benzinli bir sıfır km arabanın her seyi tamam DEPO SU DOLU hicbir eksigi yok fakat araba calısmıyor. Araba niye calısmıyor?
Cevap: arabanın deposu su ile dolu oldugu icin calısmıyor.
6. F1 yarisinda yarisiyorsunuz. 2. olan arabayi gecerseniz kacinci olursunuz.
cevap: 2. olursunuz. cunku onunuzde gececegimiz 1 araba daha oldugu icin 2. olursunuz.:muhaha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt