Tavsiye CFW yada ROMlar SAR Değerini Etkilermi?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
CFW yada ROMlar SAR Değerini Etkilermi?
Evet Arkadaşlar Biz Cihazlara Gerek CFW Gerekse Nandroidci Arkadaşlar İçin Konuşuyorum ROM Yapiyorlar Filan Tamamda Bunların Sar Değerlerine Etkisi Varmi ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
cihazın frekans ayarlarının değiştirildiği rom larda belki değişim olabilir diye düşünüyorum, tabi bir sar cihazı ile bir cihazı denemek lazım

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sanmıyorum çünkü birtek işletim sistemi değiştiriyorsun tabi frekanslarıyla oynanmışsa çok ufak bir değişim olabilir

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Etkiler ancak şöyle; şimdi diyelim cihazın sar değeri 0.50 sen buna rom ya da cfw attın. 0.75 olmaz. Sadece sinyal kalitesinde değişme olabilir. Bu da aradığı sinyale göre yaydığı radyasyon miktarını değiştirebilir.

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Telefonun donanım ayarları ile oynanırsa belki sar değerini etkileyebilir ama pek fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
cihazın frekans ayarlarının değiştirildiği rom larda belki değişim olabilir diye düşünüyorum, tabi bir sar cihazı ile bir cihazı denemek lazım
Nasıl Deniycez :zong:
sanmıyorum çünkü birtek işletim sistemi değiştiriyorsun tabi frekanslarıyla oynanmışsa çok ufak bir değişim olabilir
Zaten Şa Değeri 1.23 Mu Ney Daha Azımı Kaldi :D
Etkiler ancak şöyle; şimdi diyelim cihazın sar değeri 0.50 sen buna rom ya da cfw attın. 0.75 olmaz. Sadece sinyal kalitesinde değişme olabilir. Bu da aradığı sinyale göre yaydığı radyasyon miktarını değiştirebilir.
Bunu Değiştirmiyorumki En Azından Bellede :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Değiştirmiyorsan sıkıntı yok. Ama illaki denk gelmişsindir. İşte Cfw yükledim tel az çekmeye başladı. Ya da yazılım güncelledim jely beanı kitkat yaptım şebeke sorunu oldu falan filan diye evet olur ama sadece değerler oynar maximumu geçmez

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirmiyorsan sıkıntı yok. Ama illaki denk gelmişsindir. İşte Cfw yükledim tel az çekmeye başladı. Ya da yazılım güncelledim jely beanı kitkat yaptım şebeke sorunu oldu falan filan diye evet olur ama sadece değerler oynar maximumu geçmez
Geçmezse Problem Yok

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Nasıl Deniycez :zong:

Zaten Şa Değeri 1.23 Mu Ney Daha Azımı Kaldi :D

Bunu Değiştirmiyorumki En Azından Bellede :hmmm
bu arada merak etme telefon orjinalse sar değeri aşırı yukarılara çıkmaz ve bu da sağlığını fazla etkilemez :bleh:
bu arada daha az sar değerlilerde var :) yeni çıkan hatta kaliteli tellerin çoğunun sar değeri düşük iphoneler,xperia z serisinden vardı aşırı düşükler,htcler,nexus 4 ün de düşük, şimdi baktığımda note ve s3-s4 serilerinde de çok çok düşük yazmışlar ama bunlar biraz yalan olabilir yinede düşüktür sar değerleri verdikleri rakama yakındır yani

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
bu arada merak etme telefon orjinalse sar değeri aşırı yukarılara çıkmaz ve bu da sağlığını fazla etkilemez :bleh:
bu arada daha az sar değerlilerde var :) yeni çıkan hatta kaliteli tellerin çoğunun sar değeri düşük iphoneler,xperia z serisinden vardı aşırı düşükler,htcler,nexus 4 ün de düşük, şimdi baktığımda note ve s3-s4 serilerinde de çok çok düşük yazmışlar ama bunlar biraz yalan olabilir yinede düşüktür sar değerleri verdikleri rakama yakındır yani
Anti Nandroidciyimde :P :D

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Sar Değeri Donanım dan kaynaklanan bir değerdir değiştirilemez

• Beğen

Üst Alt