NADİR abiyi hatırlayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
NADİR abiyi hatırlayanlar
nadir abiyi hatırlayanlar hani symbianda herkese yardımcı olan her konuya bakan.o gunleri hatırladıkça üzülüyorum bi anda kayboldu ortadan nereye gitti bi bilen var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tanışmak nasip olmadı ama evet symbian da hakkı inkar edilmeyecek birisi.

Bu arada imzan kural dışı, değiştirirsen seviniriz. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben birkaç kere online gordum ama 2-3 yıl oldu heralde zaten o zamanda siteye pek ugramiyordu bi tane okey oyunu vardi heralde onun icin giriyordu siteye.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben sabit konuların birinde bişey gördüm o dikkatimi çok çekti. Ve zamanında binlerce konu açan binlerce cevap veren kişiler nedense 2010 ve 2011 den sonra hiç uğramamış durumda. Galiba forumda gruplaşma veya kavga olmuş gibi düşündüm ama kimsenin psikolojisini bilemem tai. Eskiler diyoruz ya gerçekten yıllardır girmeyen kullanıcıların sayısı oldukça fazla ki bunların dediğim gibi aktifliği tartışılmaz bile. Neden Böyle acaba? Ben 2007 den beri her gün foruma bakarım ama sadece 1 yıldır aktif olarak katılıyorum. Kendisini çok gördüm sağolsun çok yardımı oldu bize. Nadir abi gibi daha bildiğim 2-3 kullanıcı var böyle. Nerede napıyorlar acaba? Mesela kurtuluş abiyi biliyorum face den takip ediyorum ama ya diğerleri?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben sabit konuların birinde bişey gördüm o dikkatimi çok çekti. Ve zamanında binlerce konu açan binlerce cevap veren kişiler nedense 2010 ve 2011 den sonra hiç uğramamış durumda. Galiba forumda gruplaşma veya kavga olmuş gibi düşündüm ama kimsenin psikolojisini bilemem tai. Eskiler diyoruz ya gerçekten yıllardır girmeyen kullanıcıların sayısı oldukça fazla ki bunların dediğim gibi aktifliği tartışılmaz bile. Neden Böyle acaba? Ben 2007 den beri her gün foruma bakarım ama sadece 1 yıldır aktif olarak katılıyorum. Kendisini çok gördüm sağolsun çok yardımı oldu bize. Nadir abi gibi daha bildiğim 2-3 kullanıcı var böyle. Nerede napıyorlar acaba? Mesela kurtuluş abiyi biliyorum face den takip ediyorum ama ya diğerleri?

Insanlar işine gücüne bakıyor ;)
Burayı bırakıp baska forumlarda fink atmiyorlardir heralde tabi bu isten para kazaniyorlarsa burdaki kazanimları yetersiz ise internet üzerinde başka bir yerde yoğunlaşmış olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok ben başka forumlarda dolaşıyorlar düşüncesini hiç aklımdan bile geçirmedim. İllaha ki haklı sebepleri vardır ama en çok merak ettiğim konu neden eskiler 2010 ve 2011 den sonra hiç girmemiş? Şu an çoğunun rütbesi Yarbay ve Albay. Hani o kadar emek harcarsın da girip bir bakarsın değil mi yılda bir bile olsa. Gerçekten ilginç birşey olmuş bana kalırsa. Ha bu arada kardeşim amacım kimseyi küçük düşürmek ya da incitmek değil. Sadece merak ettim mesela bak bu konu en çok dikkatimi çeken konu oldu hep
Özel Hayatı Foruma Bulaştırmak - MaxiCep

• Beğen

Emre

Üye
6600 N73 5800 Hatırladım Ne Güzel Günlerdi Ozaman :close_tema:
nokia forever

Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
eskiden temada farklıydı temamı diyonuz buna siyah beyazlı bi görünüş hoştu iyiydi hala oyle ama 6630 vardı bnde ilk telefonum :D ya arkadaş harbi özledim ya şimdi farkına vardım o gunlerim ne guzeldi deliler gibi dolaşırdım forumda :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yok ben başka forumlarda dolaşıyorlar düşüncesini hiç aklımdan bile geçirmedim. İllaha ki haklı sebepleri vardır ama en çok merak ettiğim konu neden eskiler 2010 ve 2011 den sonra hiç girmemiş? Şu an çoğunun rütbesi Yarbay ve Albay. Hani o kadar emek harcarsın da girip bir bakarsın değil mi yılda bir bile olsa. Gerçekten ilginç birşey olmuş bana kalırsa. Ha bu arada kardeşim amacım kimseyi küçük düşürmek ya da incitmek değil. Sadece merak ettim mesela bak bu konu en çok dikkatimi çeken konu oldu hep
Özel Hayatı Foruma Bulaştırmak - MaxiCep

Mesela Sen siteye giriyorsun ama ne var ne yok diye giriyorsun.
Ama emegi gecen uye sandigindan cok ilgileniyor siteyle ve uyelerle ve bunun karsiligida kocaman bir boşluk!
Yani bir sure sonra adminin ve uyenin çıkarları çakışmıyor ve siteden admin gidemeyecegine gore üyeler uzaklasıyor.
Tabi bu benim kisisel gorusumdur, tam terside olabilir uyeler herseyden memnun oldugu halde siteyi unutmusta olabilirler :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Mesela Sen siteye giriyorsun ama ne var ne yok diye giriyorsun.
Ama emegi gecen uye sandigindan cok ilgileniyor siteyle ve uyelerle ve bunun karsiligida kocaman bir boşluk!
Yani bir sure sonra adminin ve uyenin çıkarları çakışmıyor ve siteden admin gidemeyecegine gore üyeler uzaklasıyor.
Tabi bu benim kisisel gorusumdur, tam terside olabilir uyeler herseyden memnun oldugu halde siteyi unutmusta olabilirler :)
Kesinlikle katılıyorum bak bu düşüncelerine. Mesela ileride böyle bişey yaşamamak için najanaja ile buluşma ayarladım ve gerçekleştirdim ki daha fazla benimseyeyim diye. Aynı şekilde 2 genç arkadaş var onlarla da ayarlamayı düşünüyorum. Bence forumu sadece girip lazım olanı alıp çıkmak olarak bir kareye sığdırmamak lazım. Öyle olursa ihtiyaç olmadığında bir kenera atılır. Ben çok abi ve kardeş edindim. Abilerimden öğrendiğimi kardeşlerime aktarmaya çalıştım forumdan kopmamak için de bu yolda gidiyorum. Darısı artık eskilere ne diyelim :D

• Beğen
Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
bn 6630 u almıstım abimle tabi oyun oynicam :D nette o site senn bu site bnm kayıtlar felan.eniştemde ilgileniyo uygulama felan bana dedi maxicepe uye oldun mu :D bn bilmiyorum demiştim :D yaw dun gibi aklımda o gün :D vardım baktım çoktan uye olmusum :D o gunlere geri dönebilsem :D aynn bnde bakıp oyle çıkıyom ne yapim :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
bn 6630 u almıstım abimle tabi oyun oynicam :D nette o site senn bu site bnm kayıtlar felan.eniştemde ilgileniyo uygulama felan bana dedi maxicepe uye oldun mu :D bn bilmiyorum demiştim :D yaw dun gibi aklımda o gün :D vardım baktım çoktan uye olmusum :D o gunlere geri dönebilsem :D aynn bnde bakıp oyle çıkıyom ne yapim :D
Benim durum da buna benzer olmuştu :D bizim arkadaş çevresi çok fazla telefonla ilgilenirdi ben de 6600 almıştım bir arkadaşta çok süper bir oyun gördüm nerden diye sordum cahil misin la maxicep var demişti :D o gün bu gündür üyeyim işte :D

Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
n-gage oyunları manyaktı 10 numaraydı.6630a libs fix bilmem ne 512mb hafıza kartı 10mb ram telefonda :D herşeyden onemlisi guzeldi.buyudukçe farkına vardık galiba sıkıntıların

Emre

Üye
n-gage oyunları manyaktı 10 numaraydı.6630a libs fix bilmem ne 512mb hafıza kartı 10mb ram telefonda :D herşeyden onemlisi guzeldi.buyudukçe farkına vardık galiba sıkıntıların
Eski Telefonların Kalitesi Başkaydı,
Yere Atsan Kırılmazdı Simdi?

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aynen vallaha bende halen duruyor eski telefonlarım hatta bir ara memlekete gidince bunların hepsinin fotoğrafını çekip bırakmak istiyorum. Evde eskiyen yaklaşık 11-12 tane telefon var ve hiçbir sorunu olmayan. Ne günlerdi be n73 aldığımda havamdan geçilmiyordu :D

Emre

Üye
S60v2 Hack Yoktu Sanırım,
S60v3 Başladı Hack İşi Sefrika :)

Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
bnce symbian tam bi efsane

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
6600 da vardı diye hatırlıyorum :D diyorum ve uyumaya başlıyorum. Hayırlı geceler iyi sohbetler beyler allaha emanet olun
6600 ın joystick kopuyodu abimin :D carmageddon diye bi araba yarısı vardı rally pro contest mophun gamesin :D hayırlı geceler sanada iyi uykular

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Mert

Mert

Üye
Nadir hocam efsaneydi. ipod 2g'ye jailbreak yapmama yardım ederken, java pes 2013'ün 176x220 çözünürlüğünü her fırsatta isterken yaşlandırdım adamı. Liseye başladığım ilk günler özel mesaj sistemiyle de destek olmuştu bana alışmam için. üzerimde emeği çoktur kendisinin. burdan sevgilerimi gönderiyorum ona.

Takipçi Satın Al

Üst Alt