Yardım galaxy s3 kitkat 4.4.4 hesap sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 kitkat 4.4.4 hesap sorunları
MRB, Arkadaşlar galaxy s3 kitkat 4.4.4 rom yükledim bugün güncelleme geldi google hesapları hep hata veriyor bi çok uygulama hata veriyor neden acaba ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yüklediğin rom kaynaklı sorun olabilir kardeşim. Rom'u paylaşan arkadaş ile irtibata geçersen daha iyi sonuç alırsın

caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
Anladım yazıyorum onlardanda cevap gelmiyor :(

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bekle kardeşim. Elbet cevap alırsın.

caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
inşaallah :) kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Google hesapları hata veriyor derken sorunu tam açıklarsanız yardımcı olabilirim.

caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeden önce sıkıntı yoktu güncellemeden sonra google play-gmail gibi google uygulamalarını açmıyor basıyorum açılmadan geri kapanıyor.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Öncelikle arkadaşın dediği gibi romla ilgili bir sıkıntı olabilir.Ama öyle değilse google play hizmetlerinin ve google uygulamalarının verilerini temizleyin.Ve play store'un son sürüm olmasına dikkat edin.Aynı şekilde play hizmetlerinin ve uygulamaların da tabi.Bunları bir deneyin eğer olmazsa romda bir sıkıntı vardır büyük ihtimal.Wipe yapıp tekrar kurmayı deneyin.

caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
anladım tamam saol kardeşim
romu baştan indirip yüklemeyi deniyeceğim şurdan

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
anladım tamam saol kardeşim
romu baştan indirip yüklemeyi deniyeceğim şurdan
Yalnız kullananların tavsiyelerini dikkate almadan kurmamanı tavsiye ederim kardeşim

caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
ayrı roomun güncl halini bulup kurdum üzerine android l arayüzünü kurdum hata kalmadı ve çok güzel oldu :) sıfır telefon almış gibi oldum :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:alkis

• Beğen
Tepkiler: caKo66
caKo66

caKo66

Üye
    Konu Sahibi
:spr:tşk:

• Beğen