Uygulama google play hesap açma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
google play hesap açma sorunu
nedir bu google play den çektiğim....
sürekli sorun çıkıyor..
şimdide yeni hesap oluşturulmuyor günlerdir... önceden giriş yapılmıyodu veriyi silip yeni hesap açıp girerdim...
..
şimdide sildim yeni hesap olmuyor, tam son adıma geliyorum hop aşağıda ki resimde gördüğünüz hatayı alıyorum..
..
internet var.... çaresiz kaldım konu açtım...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hesabını Chrome dan acamiyormusun?

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
hesapla giriş yaparkende baglanti yok diyor...

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
Guncellemeleri kaldirip restart yaparak denedin mi?
denedim veriyi sildim... google playı sildim, tekrar yükledim.. google play hizmetlerini ve onunla alakalı herşeyin verisini sildim... telefonun anasını ağlattım ama yine banamısın demedi... olmadı. :-(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
denedim veriyi sildim... google playı sildim, tekrar yükledim.. google play hizmetlerini ve onunla alakalı herşeyin verisini sildim... telefonun anasını ağlattım ama yine banamısın demedi... olmadı. :-(

Freedom filan kullandın mı

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
yo

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
kaldırma derken, güncellemeler kalktı ve devre dışı bıraktım... şimdi tekrar açtım...
Root explorer << denedim gene olmadı...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kaldırma derken, güncellemeler kalktı ve devre dışı bıraktım... şimdi tekrar açtım...
Root explorer << denedim gene olmadı...

Şu şekilde yap sistemdekini kaldir Linkten son sürüm orjinali indir ve dosya ismini 'PhoneSky.apk' olarak
yeniden adlandır.
Root Explorer'ı aç ve system/prive-app /' klasörüne kopyala ve izinleri rw-r-r olarak düzenle cihazı yeniden başlat.

Google Play Store v5.0.38 Original + 5.0.38 Google play patched + mod installer - MaxiCep

vaterfa

vaterfa

Üye
android surumune uygun bi gapps ta flashlayabiilirsin cwm den

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
daha basit bir yolu yokmu :-(

vaterfa

vaterfa

Üye
malesef en kolay yollardan bunlar

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
Şu şekilde yap sistemdekini kaldir Linkten son sürüm orjinali indir ve dosya ismini 'PhoneSky.apk' olarak
yeniden adlandır.
Root Explorer'ı aç ve system/prive-app /' klasörüne kopyala ve izinleri rw-r-r olarak düzenle cihazı yeniden başlat.

Google Play Store v5.0.38 Original + 5.0.38 Google play patched + mod installer - MaxiCep

bunu da yaptım olmadı :-( bağlantı yok hatası alıyorum...
bu arada system klasörû içinde prive değil sadece app klasörü vardı onun içine kopyaladım...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bunu da yaptım olmadı :-( bağlantı yok hatası alıyorum...
bu arada system klasörû içinde prive değil sadece app klasörü vardı onun içine kopyaladım...

Priv-app klasorune atacaksın.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
o klasör yok ki
sorun kendi kendine çözüldü :-)
...
aslında şöyle oldu, eskisini kaldırdım , MOBOGİNE den son sürüm indirdim, yükledim... sonra gece telefonu kapattım... sabah geri açtım bi girdim çalıştı :-) :-) :-) :-) şükür yaa

Üst Alt