Haber Microsoft'tan Yeni Bir Uygulama Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'tan Yeni Bir Uygulama Geliyor!
Microsoft Windows Phone platformunun da desteklediği yeni bir uygulamayı duyurmaya hazırlanıyor.

Revolve isimli uygulama, insanlar hakkında kullanıcılara bilgi sunacak şekilde bir takvim ve iletişim yöneticisi olarak tasarlanmış. Takvim ve Kişiler uygulamalarının birleşmiş hali olması beklenen Revolve ile ilgili ekran görüntüsü ya da harici bir bilgi bulunmuyor. Fakat yakın zamanda uygulamanın duyurulacağı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

Serhan

Serhan

Üye
:eller:
Uyan artık Microsoft
Adam gıcıklık olsun diye sırf wp ye yapar ama neyse :D

Son düzenleme:

caner1010

Üye
:tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bekliyoruz bakalım:)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
hep bakalım beklıyoruz işte umarım 2015 e girdiğimizide diğer platformları becerir ama yaptığı bu uygulamarda bağımlı yapıor insanu yahu

emz

emz

Üye
:eller:
Uyan artık Microsoft
Adam gıcıklık olsun diye sırf wp ye yapar ama neyse :D

Aslında benim daha iyi bir gıcıklık fikrim var. Sır samsung davasına inat eğer kaybederse şimdiye kadar diğer platformlarda çıkardığı tüm uygulamaları silse ve son güncelleme işte apkları engellese kimse bir ley diyemez ve sadece bizde kalır ama neyse belki kazanırsa davayı belli olmaz. En azından sonuç gelene dek iyi bir telefonda tanıtmaz :|

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Rainesto

Rainesto

Üye
Uygulamanın yaptığını tam anlayamadım

serinaga

serinaga

Üye
Gelsin gelsin ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Uygulamanın yaptığını tam anlayamadım
Mesela bir kişi ile buluşma ayarladınız ve kayıt ettiniz o kişinin bilgileri ile bu ayarladığınız etkinlikleri vs birlikte gösteren detaylı bir uygulama olacak sanırım. Daha çok iş için kullanılır bence :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt