discovery hiç açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ali1288

Üye
    Konu Sahibi
discovery hiç açılmıyor
merhaba arkadaşlr. discovery cihazıma flash tool ile root atmaya calışırken sürekli hattalar aldım . telefonunmda recovery modda acılmıyordu iyice sinirim bozulmustu bende flash toolda format whole flash except falan seyleri yaptım . VE suan telefonum hiç acılmıyor. hiç ekran falan gelmiyor yardım edin lutfen

SHS

SHS

Üye
Hiç ekran gelmiyorsa yapabilecek birşey yok, servise vermelisiniz

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen servise ver

ali1288

Üye
    Konu Sahibi
dün verdm kargoya . üçret cıkar mı . yada hiç yapılmayadabilir mi.s daha bi ay önceden geldi servisden anakart ekran kamera flas bluteoot wifi falan degişmişti

kralberk13

kralberk13

Üye
kargo ücret alır sanırım garanti süresi geçmediyse servis para almaz

SHS

SHS

Üye
telpa garantili mi ödemeli gönderseydin garanti geçmediyse

ali1288

Üye
    Konu Sahibi
yok üçret vermedm kargoya . daha yeni aldım saylır 3 4 ay anca oluyo garanti kamsamında hala ama 2 gün falan oluyo daha sisteme girilmemiş cihaz . daha önceden gönderdigim arızanın işllemi var yeni işlem yok şuan için

heathrow

heathrow

Üye
Niye bilmeden etmeden kurcalıyon?

kralberk13

kralberk13

Üye
Bilmedigin bir şeye ellemiceksin elinde kalıyor:))

ali1288

Üye
    Konu Sahibi
Niye bilmeden etmeden kurcalıyon?
ya biliyodum yine biraz olsun bi kac defa attm arkadasa ama kendime atamadım iste . bnde iice karıstrdm bozuldu :agla2: neyse ki bügun girmiş işleme bi kac heftaya cıkar heralde

baris1007

Üye
Merhaba arkadaşlar g.m.d 16 gb telefona süpersu yüklüyken orijinal recoveriyden orijinal romu yüklemeye çalıyordum ve recoveriyde siliniyor uyarısı geldi bataryayı çıkarıp taktığımda dahi açınca recvrye girim siliniyor uyarısı geliyordu bende flash tool ile orijinal rom yüklemeye çalıştım bir form sitesinden gerkli program ve romu indirdim ve oradaki yolu izledim ordaki arkadaş preloader çentiğini kaldırmamız gerektiğini yazmamış ve romu attıktan sonra telefon hiç bir şekilde açılmadı açma tuşuna bastığımda ekranda hiç bir tepki vermiyordu falshta atmıyor hata vveriyordu fakat yine bir formdan indirdiğim flash vasıtası ile orijinal preloaderi yükledim şidi telefon açılıyor ilk discoveriy logoda donuyor 1 er dk arayla haften bir kıpırtı olur gibi olup tekrar ilk logoda tkılı kalıyor recoeriye de giremiyorum sitelerden bulduğum romların hepsini denedim telefoncu 2 gün uğraştı çözüm bulamadı bu telefon sizde düzelirmi ürün yurtdışı neyapmalıyım lütfen bana yardımcı olun

ali1288

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar g.m.d 16 gb telefona süpersu yüklüyken orijinal recoveriyden orijinal romu yüklemeye çalıyordum ve recoveriyde siliniyor uyarısı geldi bataryayı çıkarıp taktığımda dahi açınca recvrye girim siliniyor uyarısı geliyordu bende flash tool ile orijinal rom yüklemeye çalıştım bir form sitesinden gerkli program ve romu indirdim ve oradaki yolu izledim ordaki arkadaş preloader çentiğini kaldırmamız gerektiğini yazmamış ve romu attıktan sonra telefon hiç bir şekilde açılmadı açma tuşuna bastığımda ekranda hiç bir tepki vermiyordu falshta atmıyor hata vveriyordu fakat yine bir formdan indirdiğim flash vasıtası ile orijinal preloaderi yükledim şidi telefon açılıyor ilk discoveriy logoda donuyor 1 er dk arayla haften bir kıpırtı olur gibi olup tekrar ilk logoda tkılı kalıyor recoeriye de giremiyorum sitelerden bulduğum romların hepsini denedim telefoncu 2 gün uğraştı çözüm bulamadı bu telefon sizde düzelirmi ürün yurtdışı neyapmalıyım lütfen bana yardımcı olun
kardesim yurtdısı oldugu icin ücret alınır yazılım olduğu icin cok tutmaz yaparlar zaten sonuçda teknik servis yani

Takipçi Satın Al

Üst Alt