Öneri Cep Telefonu Garantileri

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Garantileri
Merhaba arkadaşlar. İnternette bazı telefonlara bakıyorum Sony Xperia Z2 de bunlardan bir tanesi. Garanti hakkında 2 yıllık ithalatçı yazıyor. Bazılarında ise Delta yazıyor ? Aynı şeyler mi ? Delta nasıl bir firma ? Sorun çıkarır mı yoksa başka garanti firmaları var mı ? Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Delta ithalatçı firmadır. Ama delta'dan başka firmalar da olabilir. Ben delta iyi diye duymuştum. 1.5 yıl önce delta garantili aldım.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
Delta ithalatçı firma. Yani distribütör değil. Bizdeuygun, Gittigidiyor, N11 gibi sitelerde bu garantili ürünler satılıyor. Alınır mı alınmaz mı size kalmış bir şey, eğer cihazın çok kronik sorunu varsa distribütör almanız daha iyi.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Delta ithalatçı firma. Yani distribütör değil. Bizdeuygun, Gittigidiyor, N11 gibi sitelerde bu garantili ürünler satılıyor. Alınır mı alınmaz mı size kalmış bir şey, eğer cihazın çok kronik sorunu varsa distribütör almanız daha iyi.
Sony Z2'nin kronik sorunlar var mı ? Distribütör garantili olanını şuana kadar görmedim.

0MG90

0MG90

Üye
Sony Z2'nin kronik sorunlar var mı ? Distribütör garantili olanını şuana kadar görmedim.
Hepsisony ve Btsony'de olanlar Eurasia garantili.
Z2'de lens kayması sorunu vardı sanırım ama büyük ihtimalle giderilmiştir sorunlar. Üretim tarihi önemli.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Hepsisony ve Btsony'de olanlar Eurasia garantili.
Z2'de lens kayması sorunu vardı sanırım ama büyük ihtimalle giderilmiştir sorunlar. Üretim tarihi önemli.
Almadan önce bunları nasıl öğrenebiliriz ki ? Ben şahsen bu siteden almaya düşünüyorum ;

0MG90

0MG90

Üye
Almadan önce bunları nasıl öğrenebiliriz ki ? Ben şahsen bu siteden almaya düşünüyorum ;

Bu forumda ve diğer forumda kullanıcı kulüplerine sorabilirsiniz. Mesela diğer forumda Z1 Compact'ı çoğu kişi oradan aldı. Satış sonrası hizmeti iyi sayılır. Cihaz değişimi yapıyorlar.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca telefonu aldıktan sonra da bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ;

0MG90

0MG90

Üye
Ayrıca telefonu aldıktan sonra da bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ;

Bence temperli cam alın. Hem güvenle kullanırsınız hemde telefon düşerse cam kendini kırar, telefonun ekranına bir şey olmaz. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bence temperli cam alın. Hem güvenle kullanırsınız hemde telefon düşerse cam kendini kırar, telefonun ekranına bir şey olmaz. :)
Temperli cam kullanan bazı kişiler olumsuz yorum yapmış ? Bu cam kırılınca alttaki orijinal cama zarar vermez mi ? Bu Spigen'in linkteki koruyucusundan iyi mi ?

0MG90

0MG90

Üye
Temperli cam kullanan bazı kişiler olumsuz yorum yapmış ? Bu cam kırılınca alttaki orijinal cama zarar vermez mi ? Bu Spigen'in linkteki koruyucusundan iyi mi ?
Vermez, aksine daha iyi. Eğer telefon düşerse darbe anında koruyucu zarar alıyor, telefonun ekranı sağlam kalıyor. Kırılırsa yeniden almak zorundasınız tabi ama ekran kırılmaması için değer.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Vermez, aksine daha iyi. Eğer telefon düşerse darbe anında koruyucu zarar alıyor, telefonun ekranı sağlam kalıyor. Kırılırsa yeniden almak zorundasınız tabi ama ekran kırılmaması için değer.
Alttaki ekranı çizmez mi kırılınca ?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Gördüğüm kadarıyla çizmiyor:)
Yardımların için teşekkür ederim. Umarım sorunsuz olur. Bilgisayarı toplarken işlemci soğutucusunu toplamda 3 kere değiştirdim. Monitörde de ölü piksel çıkmıştı onu da değiştirdim. Yani teknolojik ürünler konusunda şanssız birisiyim.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
caps6

caps6

Üye
telefonda sorun olursa ilerde sıkıntı çekebilirsin.İthalatçı garantilerin çoğu sorunlu distribütör garanti gibi olmaz.Birde ciddi bir sorun çıkarsa hatası deyip tamir için ücret talep ediyorlar.Firmanın şikayetlerine bakabilirsin.Bütçe uygunsa distribütör garantili z2 nin fiyatında fazla fark yoksa onu tercih et.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
telefonda sorun olursa ilerde sıkıntı çekebilirsin.İthalatçı garantilerin çoğu sorunlu distribütör garanti gibi olmaz.Birde ciddi bir sorun çıkarsa hatası deyip tamir için ücret talep ediyorlar.Firmanın şikayetlerine bakabilirsin.Bütçe uygunsa distribütör garantili z2 nin fiyatında fazla fark yoksa onu tercih et.
Distribütör garantili ve fiyatı uygun olan var mı ?

dayannight

dayannight

Üye
sony distribütör garantili olanlar pahalı olur ithalatçı garantili olan telefonla fiyat farkı olacaktır.Dediğiniz gibi ithalatçı garantili telefon kumar oynamak gibi ciddi bir sorun olursa klasik bahaneleri kullanıcı hatası.Bunların artık düzenli olarak kontrol edilmesi lazım ama nerde.Benim telefonda ithalatçı garantili ahizede sorun olmuştu.Parça değişimi yaptılar telefonu tam kapatamamışlar.İşçilikleri iyi değil ve tamir süresi yavaş.Tekrar göndermemek için telefoncuya düzelttirdim.

• Beğen
Tepkiler: caps6 ve Furkan Emekli
caps6

caps6

Üye
sony distribütör garantili olanlar pahalı olur ithalatçı garantili olan telefonla fiyat farkı olacaktır.Dediğiniz gibi ithalatçı garantili telefon kumar oynamak gibi ciddi bir sorun olursa klasik bahaneleri kullanıcı hatası.Bunların artık düzenli olarak kontrol edilmesi lazım ama nerde.Benim telefonda ithalatçı garantili ahizede sorun olmuştu.Parça değişimi yaptılar telefonu tam kapatamamışlar.İşçilikleri iyi değil ve tamir süresi yavaş.Tekrar göndermemek için telefoncuya düzelttirdim.
doğrudur zaten bildiğim kadarıyla sony telefonları genelde pahalı oluyor.Fazla sorun olmadan kurtulmuşsunuz.
Distribütör garantili ve fiyatı uygun olan var mı ?
tam fiyatlarını bilmiyorum geçen forumda görmüştüm.n11 yada gittigidiyordu galiba çek, puan ve kart indirimiyle distribütör garantili 1490 liraya denk getirmiş.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur zaten bildiğim kadarıyla sony telefonları genelde pahalı oluyor.Fazla sorun olmadan kurtulmuşsunuz.

tam fiyatlarını bilmiyorum geçen forumda görmüştüm.n11 yada gittigidiyordu galiba çek, puan ve kart indirimiyle distribütör garantili 1490 liraya denk getirmiş.
Hocam ben baktım öyle yerlerde genelde ithalatçı garantili oluyor. Distribütör garantili olanlar pahalı oluyor. Link varsa verebilir misiniz rica etsem ?

caps6

caps6

Üye
Hocam ben baktım öyle yerlerde genelde ithalatçı garantili oluyor. Distribütör garantili olanlar pahalı oluyor. Link varsa verebilir misiniz rica etsem ?
başka forumda görmştüm kampanya süresi bittiğinden kaldırmışlar.
alan kişi geçen hafta n11 in 1500 lira üzerine 150 lira indirmi varmış.Birde 111 lira kart indirimi ve puanlarla almış.
burada aldığı mağaza takip edin tekrar kampanya gelirse sizde indirimli almaya çalışın

Takipçi Satın Al

Üst Alt