SuperSU v2.19 Beta Flash zip

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
SuperSU v2.19 Beta Flash zip

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Gereksinimleri: Android 2.1 +, Rootlu telefon

Genel Bakış: SuperSU geleceğin Superuser erişim yönetimi aracıdır.
Rootlu telefonunuzda uygulamalara root erişimi sağlayan uygulamadir arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
heathrow

heathrow

Üye
yukarıdaki download linkini ( ) google'da arattım ve karşıma aşağıdaki site çıktı:

bu paylaşımlar alıntı mıdır? eğer öyleyse neden kaynak gösterilmiyor?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yukarıdaki download linkini ( ) google'da arattım ve karşıma aşağıdaki site çıktı:

Yok uygulamayı ben yaptım evde üretip burda paylasiyorum.
Niye çamur atıyorsun bilip bilmeden

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
soldierman

soldierman

Üye
Abi beta flash derken ne farki varki pro surumunden

soldierman

soldierman

Üye
Anladim abi eyvalllah, ben hala su xhalo windowu cozumleyemedim,tel rootlu oldugundan secilecek uygulamalari acarken telin sistemdekilerinide okudugundan programi kullanamiyorum,tel rootluyken bu sistem iceriklerini(arkaplan sistem calisanlari ve app sistem programlari) app gostermeme sansim yok mu abi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Anladim abi eyvalllah, ben hala su xhalo windowu cozumleyemedim,tel rootlu oldugundan secilecek uygulamalari acarken telin sistemdekilerinide okudugundan programi kullanamiyorum,tel rootluyken bu sistem iceriklerini(arkaplan sistem calisanlari ve app sistem programlari) app gostermeme sansim yok mu abi

Yazdıklarından birşey cikaramadim dostum, birde bu bahsettigin uygulamanın konusu varsa ordan devam edebilirsin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

Nette birçok uygulama uygulamayı yapanlar tarafından paylaşılmıyor zaten hem bu sitede hemde tüm sitelerdeki uygulamalar alıntıdır bunu her bir üye iyi bilir kendisi yapan zaten ben yaptım diye yazar konuya siz dert etmeyin.

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Nette birçok uygulama uygulamayı yapanlar tarafından paylaşılmıyor zaten hem bu sitede hemde tüm sitelerdeki uygulamalar alıntıdır bunu her bir üye iyi bilir kendisi yapan zaten ben yaptım diye yazar konuya siz dert etmeyin.

İyi forumlar

Kendini akıllı sanıyorda kaynak linki zaten konuda mevcut :)
Yapımcının markette paylaştığının harici uygulamanın paylaşıldığı forumların linkini paylaşmakta biraz saçma olurdu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt