Tavsiye Nexus 4 vs. Lg Optimus G

Sponsorlu Bağlantılar

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 vs. Lg Optimus G
evet arkadaşlar bütçem 900 hangisini önerirsiniz ?

0MG90

0MG90

Üye
Optimus G ama 900 liraya ikinci el Nexus 5 bulursun

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
2 si arasindan lg optimus g yi öneririm

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
peki nexus 4 ün eksi yönleri neler ? Saf android lolipop 5.0 gelecek daha ne olsun

0MG90

0MG90

Üye
Kamera ve hoparlörü kötü

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Bence şimdiki telefonlara göre de kaba gözüküyor n4

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
o zaman lg optimus g alıyorum sağolun yardımlarınız için

maskedboy

maskedboy

Üye
bunları alacağına 200 lira koyup 1100 liryaa lg g2 16 gb veya 1000 liraya galaxy s4 alabilirsin optimus g ve nexus 4 artık ortanın biraz üstü telefonlar ikinci el alırım diyorsan temiz bulursan al

furkankaya559758

Üye
Kesinlikle Nexus 4 daha iyi.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
bak aklım karıştı şimdi :S

lazye

lazye

Üye
N4 daha iyi :)

PriZm

PriZm

Üye
Nexus 4.

heathrow

heathrow

Üye
Nexus 4

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Biraz daha para ekleyip nexus 5 almak daha mantıklı.

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 kamerası ve hoparlör hiçte kötü değil 5.0 ı alıyor :) optimus g almak çok saçma bir seçim olacaktır.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g2 taviste etmiyorum daha 2 gün önce kardeşime aldık cihaz aşırı ısınıyor (note 2 göre) ve kamerası gece çekimlerinde berbat ötesi kamera frame i 3-5 gibi bir rakama düşüyor ve az ışıkda flash ile fotoğraf çekerseniz fotoğrafa bir nur bindiriyor sanırım otomatik iso ayarı pek iyi değil
ve renkler pek gerçekci durmuyor bir kırmızılar pembeye ,yeşiller fısık yeşiline dönüşmüş gibime geldi ya da ben 2 yıldır amolede çok alıştığımdandır ekran bana aşırı parlak ve soluk renkleri ile gözüme battı
g2 yi alacaksanız 32 gb den aşağı almayı 32 gb modelinde 23 gb falan gibi bir yer kalıyor

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

MaxipmaN

Üye
note2 :)

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz ve Jelly Beanci
Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
kardeş kesinlikle ve kesinlikle LG optimus G öneririm nexus 4 ü boş ver android lolipopu salla 4.4.2 neyine yetmiyor

NEXUS

NEXUS

Üye
kardeş kesinlikle ve kesinlikle LG optimus G öneririm nexus 4 ü boş ver android lolipopu salla 4.4.2 neyine yetmiyor
Doğru android 4.4.2 ile 5.0 arasındaki farkları bilmeyen kişilerin diyeceği laftır :)

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
ne kadar fark var 5.0 telefonu uzayamı çıkarıyor

Üst Alt