Gelen mesaja bildirim panelinden tiklayinca diyorum hemen aciliyormu? Bi 15 saniye kadar bekliyorum
Anil-D Üye Bahadir_fb' Alıntı: Gelen mesaja bildirim panelinden tiklayinca diyorum hemen aciliyormu? Genişletmek için tıkla ... Bi 15 saniye kadar bekliyorum
Bahadir_fb' Alıntı: Gelen mesaja bildirim panelinden tiklayinca diyorum hemen aciliyormu? Genişletmek için tıkla ... Bi 15 saniye kadar bekliyorum
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: Bi 15 saniye kadar bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Demekki stabil degil Duzelirse bunu kullanicam ama guncelleme gelir umarim
Anil-D' Alıntı: Bi 15 saniye kadar bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Demekki stabil degil Duzelirse bunu kullanicam ama guncelleme gelir umarim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: Ona bakarsan rehberde hemen acilmiyor ama mecbur bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yarım saniye ile 15 saniye birmi?
Anil-D' Alıntı: Ona bakarsan rehberde hemen acilmiyor ama mecbur bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yarım saniye ile 15 saniye birmi?