Haber Microsoft'tan Yeni Bir Kilit Ekranı Uygulaması: Tetra Lockscreen

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Madem android gibi serbest bir sistem değil o zaman kendi kilit ekranlarını ayarlara gömsün, sisteme entegre etsinler. Stabil olur hemde.

braayn

braayn

Üye
kullanmak için anlaşıldı biraz daha bekleyeceğiz

dakamon

dakamon

Üye
Valla bence sistem henüz hazır değil buna. Nedense Wp bana 2 yılda şu hissi verdi, bi android yada ios kadar üzellikli olmayacak. Umarım w10 ile bu etkiyi üzerimizden siler MS

edta28

Üye
android telefon almak istemiorum ama windpws bile android için süper uygulama yapıyo kendi sistemi buna uygun olmadığı için sade basit şeyler yapıyor bence bunun için çok uğraşmıyor sistem belli yapabileceği belli çok fazla bişey beklemiyorum ben wp10 danda yada windows10 dan bence fazla oynamayacaklar iyice eline yuzune bulaştırdı akşam e 2 de Steve Ballmer soruları yanıtlıyordu sadece kiminle ne çekiştiğini çok boşa zaman kaybettiklerini aslında telefon işini bill gates istemediğini şuan ki durumda google da olmak istediğini anlatıyordu çünkü onun için ğnemli olan para kazanmak oldugunu anlattı durdu ..:)) adamlar paramızı istiyor şuanki ceo içinde altımda çalışan yardımcımdı diyor yani aynı kafa

dakamon

dakamon

Üye
android telefon almak istemiorum ama windpws bile android için süper uygulama yapıyo kendi sistemi buna uygun olmadığı için sade basit şeyler yapıyor bence bunun için çok uğraşmıyor sistem belli yapabileceği belli çok fazla bişey beklemiyorum ben wp10 danda yada windows10 dan bence fazla oynamayacaklar iyice eline yuzune bulaştırdı akşam e 2 de Steve Ballmer soruları yanıtlıyordu sadece kiminle ne çekiştiğini çok boşa zaman kaybettiklerini aslında telefon işini bill gates istemediğini şuan ki durumda google da olmak istediğini anlatıyordu çünkü onun için ğnemli olan para kazanmak oldugunu anlattı durdu ..:)) adamlar paramızı istiyor şuanki ceo içinde altımda çalışan yardımcımdı diyor yani aynı kafa
Pardon ama kara kaşımız kara gözümüz için bize hizmet eden hangi firma bana gösterirmisin? Tabiki her firma bizim paramızı istiyor. Ayrıca @papakudioflu nun daha önce söylediği bir şey var bu uygulama wp de daha iyi daha stabil dedi ben test etmedim onun yalancısıyım. Wp nin kendini mobilde geliştirmede geç kalmasının ceremesini çekiyor şu an. 4 yanından patentler le çevrili bir sistem şu an. İstese bir ayda bir android bir ios yapar bu çok zor değil ama işte işin içine patentler giriyor. Sistemsel çoğu fonksiyonlar daha önceden diğer firmalar tarafından yapılıp patenti alındığı için MS aynı işlemi yapacak farklı kombinasyonları üretme gayretinde. Fakat şuda bir gerçek ki mobil piyasada çok geriler. Buda sisteme yetersizlik olarak dönüyor. Win10 tam anlamıyla bir değişim bir başkalaşım diyorlar win10 ile bambaşka bir yola giriyoruz diyorlar. Bizim açımızdan umarız bu yol mobil için en iyisi olur. Bir android yada ios la kıyaslanınca 2 senedeki gelişim hızı çok iyi denebilir sistem geliştirmesi bazında ama kesinlikle yeterli değil. MS nin işi çok zor ya kararlılıkla yoluna devam edecek yada vazgeçecek.

• Beğen
Tepkiler: caner1010, wpfurkan ve Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
tekrar güncellendi

braayn

braayn

Üye
patent konusunda haklı ama bende şuna sinirleniyorum adam senin platformuna youtube yasaklamış daha doğrusu adam kendisi yapmamış sen gitmişsin Ms olarak o platforma navigasyon vermişsin ,office vermişsin, oldu olacak Lumia camerayıda ver tutunduğumuz tek dalda gitsin bizde geçelim diğer sistemlere .Diğer firmalar katıyken MS veriyor bol kepçeden.Gerçi bizdeki gibi ayrıntılı değil ama olsun vermesin bizlere özel kalsın.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, YkPkY ve skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir daha güncelleme aldı

braayn

braayn

Üye
şuan kullanılacak durumda değil ama iyi şeyler olur çalıştığı zaman

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan kullanılacak durumda değil ama iyi şeyler olur çalıştığı zaman
desteklenen uygulama sayısı artması lazım belki o zaman etkili olur ancak ben çok fazla gerekli görmüyorum böyle şeyler zaten 1sn içerisinde telefonu kilidi açılıyor gir uygulamaya orada istediğin gibi kontrol et, bunun yerine live lock screende farklı temalar ekleseler yukarı doğru dilim dilim falan filan ve hızlandırsalar daha güzel olur gibi bana göre

Rainesto

Rainesto

Üye
Şu sürdürülüyor ve tuşa basınca gecikme gidene kadar hiçbiri kullanılmaz

braayn

braayn

Üye
uygulama an itibari ile mağazadan kaldırıldı.biz gelişmesi için bekliyoruz adamlar uygulamayı kaldırıyor mağazadan !!!

Tetra Lockscreen

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt