GM Discovery kitkat tam sürüm BLÜ

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet meço

ahmet meço

Üye
    Konu Sahibi
kitkat tam sürüm BLÜ
arkadaşlar kitkatın tam sürümüdür 1 aydır sorunsuz kullanıyorum dts sound vardır buyrun linki rootyetkisi gereklidir kitkat için root telefonun mobil internet sıkıntısı var onun içinde marketten APN Turkey i indirip kurun sorun bitmiştir güle güle kullanın 630 mb civarında boşta ram oluyor kamera mükemmel ses mükemmel yüklemeyi CWM ile yapıyoruz vipe data wipe chanc format sistem wipe dalvink chanch. Yapıp yüklüyorüz kurulumdan sonra root geliyor ama kitkat için tekrardan linkini verdiğim root u yukleyin discovery nin keyfini çıkarın not 4 un lık için dir 16 gb likta deneme fırsatım olmadı

Son düzenleme:

anılbaran

anılbaran

Üye
lütfen yükleme talimati , rom hakkında içerik bilgisi ve ön izleme ekleyiniz .

zero1995

zero1995

Üye
evet eklermisiniz ?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim buyrun

onur_3333

Üye
Nasıl acaba yükleyen varmı?

SHS

SHS

Üye
Görsel yok mu

ahmet meço

ahmet meço

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal blü rom dur diğer kitkat romlar dan çok daha stabil dır ses 4.2.2 dekinden daha yüksek ve kaliteli çünkü DTS sound var benden söylemesi sitemizdeki bütün romları yükledim bundan iyisi yok tercih sizlerin....

varolvali

Üye
16 gb a yukleyebilirmiyim birde nasil yukluyoruz tam olarak bi anlatirsaniz

varolvali

Üye
Orjinal blü rom dur diğer kitkat romlar dan çok daha stabil dır ses 4.2.2 dekinden daha yüksek ve kaliteli çünkü DTS sound var benden söylemesi sitemizdeki bütün romları yükledim bundan iyisi yok tercih sizlerin....
Nasil yukleyebiliriz normal cwmden rom atar fibimi yukluyoruz birde 16 gb icinbi sikinti cikartirmi gorsel gelan atarsan cok iyi olur

kralberk13

kralberk13

Üye
zaten detaylı bilgi eklense güzel net anlaşılır olcakta ilgilenmiyorki konu sahibi

alparslan7171

alparslan7171

Üye
Mümin kardesim görsel eklermisin bide daha detayli bilgi verirsen cok makbule gecer :)) Allah cümlemizden razı olsun .
Arkadaşlar dayanamayıp yükledim 16 Gb telefonum . bi sorun çarmadı.
İşte ekran Görüntüleri :)

kralberk13

kralberk13

Üye
güzel olmuşta ben cwm felan yüklemesini bilmem telefon elimde patlar :D o bakımdan orjinalin gelmesini beklicem :)
bu arada güle güle kullan hayırlı olsun

alparslan7171

alparslan7171

Üye
Eyvallah kardeşim :)) tabi orjinalin yerini hic bi ROM tutamaz bende gelince direk orijinal yuklerim :)

kralberk13

kralberk13

Üye
tabi güncelleme alırsa :D

alparslan7171

alparslan7171

Üye
Mecbur gelecek :) vermek zorundalar er yada geç onu bilemem

kralberk13

kralberk13

Üye
yok o bakımdan değil sen tam sürümünü yükledinya şimdi rootla belki seninkisi almaya bilir o bakımdan dedim :)

alparslan7171

alparslan7171

Üye
Haha yok kardeşim :) ben kaç defa romdan sıkılıp stock roma döndüm SP flash ile :)

kralberk13

kralberk13

Üye
haha :) be ne root atmsını bilirim ne rom nede cwm :D çok karışık ve tehlikeli eksik bişey yapınca telefon elinde kalıyo :D

alparslan7171

alparslan7171

Üye
haha :) be ne root atmsını bilirim ne rom nede cwm :D çok karışık ve tehlikeli eksik bişey yapınca telefon elinde kalıyo :D
hayır aslında kolay kolay bişey olmaz . telefon birick olmadığı sürece kolay kolayda brick olmaz . :) yani bi yanlış olduğunda her türlü eski haline getirebilirsin . ama sen yinede girme bu işler bağımlılık yapıyo sonra rom üstüne rom :D
arkadaşlar kitkatın tam sürümüdür 1 aydır sorunsuz kullanıyorum dts sound vardır buyrun linki rootyetkisi gereklidir kitkat için root telefonun mobil internet sıkıntısı var onun içinde marketten APN Turkey i indirip kurun sorun bitmiştir güle güle kullanın 630 mb civarında boşta ram oluyor kamera mükemmel ses mükemmel yüklemeyi CWM ile yapıyoruz vipe data wipe chanc format sistem wipe dalvink chanch. Yapıp yüklüyorüz kurulumdan sonra root geliyor ama kitkat için tekrardan linkini verdiğim root u yukleyin discovery nin keyfini çıkarın not 4 un lık için dir 16 gb likta deneme fırsatım olmadı

bu arada 16 gb'da kendi kendine titreşim hatası verdi tekrar lexus v2 ye döndüm bilginize

Takipçi Satın Al

Üst Alt