Sayın Titor, ülkemiz ileride muhafazakar bir ülke mi olacak? Ülkemizin geleceği hakkında neler söylemek istersiniz?Sizin dunya paralellerinize donmek guzel...beni hatirladiniz mi.2038 karisti.Cern elindeki nukleer gucler ile dunyaya savas acti...Artik sadece ben degil binlerce insan gecmise sicradi...Herkesin tek amaci Cern in elindeki ibm 5100 u bulmasini engellemek.Eger engelleyemezsek bizim dunya cizgimiz sona ericek
Kaynak wikipediaWhat is this? Anlamadı ben mobbet ney
adı niye Cem ?Sizin dunya paralellerinize donmek guzel...beni hatirladiniz mi.2038 karisti.Cern elindeki nukleer gucler ile dunyaya savas acti...Artik sadece ben degil binlerce insan gecmise sicradi...Herkesin tek amaci Cern in elindeki ibm 5100 u bulmasini engellemek.Eger engelleyemezsek bizim dunya cizgimiz sona ericek
Türkçeyi nasıl ana dilin gibi biliyorsun? Senin ingilizce konuşman gerekmez mi? Fake…Sizin dunya paralellerinize donmek guzel...beni hatirladiniz mi.2038 karisti.Cern elindeki nukleer gucler ile dunyaya savas acti...Artik sadece ben degil binlerce insan gecmise sicradi...Herkesin tek amaci Cern in elindeki ibm 5100 u bulmasini engellemek.Eger engelleyemezsek bizim dunya cizgimiz sona ericek