Haber Microsoft'tan Yeni Bir Kilit Ekranı Uygulaması: Tetra Lockscreen

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
yana kaydırmalı birkaç ekrandan oluşursa harika olur. her ekrana farklı uygulamalar yerleştirilir ve android'teki gibi widget işlevi de görmüş olur.

Invoke

Invoke

Üye
yana kaydırmalı birkaç ekrandan oluşursa harika olur. her ekrana farklı uygulamalar yerleştirilir ve android'teki gibi widget işlevi de görmüş olur.
Lüzumsuz bence. Ben kullanmıyorum mesela o widgetları.

Ms un bu yaptığı app nasıl bilmiyorum ama android versiyonu hoşuma gitti. Eksikler var, onları gidermeleri lazım. Ticket attım zaten. Dikkate alırlar umarım. :D bence yapmaları gereken şey. Bunun daha gelişmişini, eksikler giderilmiş ve daha kişiselleştirilebilir halini direk wp'ye lock screen olarak entegre etmek.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Son sistem güncellemesinden sonra çalışmamaya başladı..

BaySerkan

BaySerkan

Üye
şuan denedim çalışıyor sorunsuz
Evet çalışıyor, kilit ekranını değiştirdim Live Lock Screen i kullandım bir süre sonra tekrar Tetra Lockscreen aktif ettim şu an sorun yok,teşekkürler.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Microsoft'un Android için çıkardığı kilit ekranı uygulaması.

Tamam her platforma yap ama WPyede yap.

Windows Phone ile ;)

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft'un Android için çıkardığı kilit ekranı uygulaması.

Tamam her platforma yap ama WPyede yap.

Windows Phone ile ;)
Bu şeylerin gelmesi için sistemin buna izin verir yapıda olması lazım. Sanırım bizde yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben her iki uygulamayı da kullanıyorum. Windows Phone versiyonu daha kararlı ve kullanışlı.

Invoke

Invoke

Üye
Diğerini bilmiyorum ama android versiyonunda basit ama can sıkan buglar var. :D

braayn

braayn

Üye
bende her iki uygulamayı yükledim ama kaldırdım çünkü makinayi ciddi kasıyor !!!!
uygulamalar şahane ama telefonuda öldürüyor 3 farklı lumiada test edildi ..1520,925 ve 820

PureFood

PureFood

Üye
Nedense ilgimi çekmedi hiç :D Hava durumu falan da yok, kendi sade ekranım daha ilgi çekici geldi resmen.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Telefon serviste olunca siz değerli maxicep üyelerinin yorumlarını okuyup uygulamayı test etmiş kadar oluyorum :) :tşk:

ademoz05

ademoz05

Üye
Gerçek anlamada Macaristan'da olmama rağmen indiremiyorum. Sanırım oraya da kapalı indirmeye :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulamaya güncelleme geldi

braayn

braayn

Üye
güncelleme yapan varmı acaba ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Wp ye tepki olsun diye yaratilmis bence : ) ilk defa kurdum ekrani uyandiriyorum once beyaz ekran sonra kilit ekrani geliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Bu kilit ekranları uygulamalarının daha çook geliştirmeleri lazım. Hem uygulama bazında hemde sistemsel geliştirmelerin yapılması lazım.

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt