Recovery moda al wipe data wipe cache yap hayirli olsunarkadaşlar note 2 açılmıyor rootlu cwm yüklü samsung galaxy note 2 yazısında kalıyor custom rom yüklerken oldu lütfen yardım edin![]()
Recovery moda al wipe data wipe cache yap hayirli olsun

Dostum bana bulasmadan yaz ne yazacaksan polemik yaratmahemen hayırlı olsun deme sorun custom romda'da olabilir![]()
Dostum bana bulasmadan yaz ne yazacaksan polemik yaratma
Git bi polemik yaratmak ne demek arastir google amcadan ben kendime guveniyorum buda bu forumdaki kimseyi ilgilendirmez senide ilgilendirmeziyi de şuan polemik yaratan sensin değil mi? neye güvenerek garanti cevap veriyosun ki belki rom dosyası sıkıntılı? wipe seçeneklerini uygulayıp uygulamadığından bahsetmemiş. Ayrıca verdiğim cevap gayet düzgün ve geçerliydi.
Git bi polemik yaratmak ne demek arastir google amcadan ben kendime guveniyorum buda bu forumdaki kimseyi ilgilendirmez senide ilgilendirmez
Bunu daha duzgun bi sekilde yazabilirdin sorun romdada olabilir seklinde ama sen hemen hayirli olsun deme diyerek emir verdin bu forum senin olmadigina gore emir veremezsin kimseyeben de 5 yıllık android deneyimime dayanarak yazıyorum zaten boş konuşmuyorum merak etme. ayrıca senin yanlışını düzeltmedim, eksiğini tamamladım. git biraz forumda nasıl davranılır öğren.
ben de 5 yıllık android deneyimime dayanarak yazıyorum zaten boş konuşmuyorum merak etme. ayrıca senin yanlışını düzeltmedim, eksiğini tamamladım. git biraz forumda nasıl davranılır öğren.
wipe data factory reset wipe cache factory reset yapıyorum olmuyorRecovery moda al wipe data wipe cache yap hayirli olsun
Romu yuklemeden once yaptin mi ?wipe data factory reset wipe cache factory reset yapıyorum olmuyor
Bunu daha duzgun bi sekilde yazabilirdin sorun romdada olabilir seklinde ama sen hemen hayirli olsun deme diyerek emir verdin bu forum senin olmadigina gore emir veremezsin kimseye
wipe data factory reset wipe cache factory reset yapıyorum olmuyor
rom tiger romuydu neydi note 3 yapmak için yüklemiştim
hayır yapmadım bozulunca yaptımRomu yuklemeden once yaptin mi ?
Stock rom at custom romun telefonunla uyumlu olduguna dikkat et guvenilir kaynaktan indirhayır yapmadım bozulunca yaptım
biraz açarmısın bu konularda pek fazla bigim yokdaSen onu emir olarak algıladın demek. Anlıyorum, biz neler gördük bu forumlarda. Neyse umarım halleder arkadaş problemini.
Sen benim dediğimi yap kardeşim. wipe seçeneklerini uygulayarak başka rom kurmayı dene, ardından tekrar bunu denersin.
biraz açarmısın bu konularda pek fazla bigim yokda
odinle download moda alıp stock rom yüklerken takılıyor 1 dk bekledimStock rom at custom romun telefonunla uyumlu olduguna dikkat et guvenilir kaynaktan indir
odinle download moda alıp stock rom yüklerken takılıyor 1 dk bekledim
şuan yükleniyor açılış sesi değişti oldu galiba samsung yazısında bekliyorum inş qçılcakTüm wipe seçeneklerini uygulayıp bu romu tekrar kurar mısın? kurduktan sonra direk reboot yap açılcak mı bak bi.
açıldı ya rahatladım5 dakika kadar sürebilir açılması