Anket Google play store kredi karti ile alisveris

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Google play store kredi karti ile alisveris
arkadaslar oyun indirmek istiyorum kredi karti bilgilerini giriyorum kredi karti red edildi hatası aliyorum kart numarasi aa yy ve cvc yi giriyorum adres bilgileri telefon hepsini giriyorum uygulamayı indir diyorum kablosuz uzerinden indir diyorum hata kartınız kabul edilmedi diyor ücretli alisveris yapan varmı aranızda yardim edin nolur

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Bilgileri yanlış giriyorsun yada limit yetersizdir

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
limit yetersiz olsa telefona mesaj gelir yetersiz limit diye burda hata kart red edildi diyor uygulamayi satin al diyorum ondan sonra hata veriyor

Bir de markete başka hesapla girmeyi dene.
Belki hesapta sorun vardır.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
gta sanandreas indiricem hersey tamam indir e tıklıyorum hata veriyor neden red ediyor anlamadim

erhan.2007

Üye
Bankanızın genel destek hattını arayın kredi kartınız sanal alışverişe kapalı olabilir benim başıma gelmişti açın dedim açtılar sorun ortadan kalkmıştı.saygılarımla.

NEXUS

NEXUS

Üye
ben daha önce birçok şey satın aldım (yaklaşık 200 tl lik harcama yapmışımdır play store'de) hiçbir sorun yaşamadım üstelik sürekli yeni ininal kart çıkarıyorum. tekrar tekrar bilgileri giriyorum.
bilgilerde hata yapıyosundur :) yalnız şu adres bölümüne dikkat et çok sıkıntılı bir yer en çok sıkıntı yaşadığım yer orasıydı.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ben daha önce birçok şey satın aldım (yaklaşık 200 tl lik harcama yapmışımdır play store'de) hiçbir sorun yaşamadım üstelik sürekli yeni ininal kart çıkarıyorum. tekrar tekrar bilgileri giriyorum.
bilgilerde hata yapıyosundur :) yalnız şu adres bölümüne dikkat et çok sıkıntılı bir yer en çok sıkıntı yaşadığım yer orasıydı.
ininal kart nasil aliniyor

NEXUS

NEXUS

Üye
ininal kart nasil aliniyor
tansaş , migros veya ptt'te satılıyor kart ücreti 5 Tl ancak en az 25 Tl yüklemelisin (25,50,75,100,...) gibi mğktar yükleyebilirsin.
yani kart ı alırken 30 TL gerekiyor.
yükleme yapmak içinde 25 (veya ne kadar yükleyeceksen) en yakın tansaş , migros veya ptt'ye gidip yükleme yapıcaksın (2 Tl ekstra istenir).
Kısaca bu şekilde alınır ve her yerde işe yarıyor sadece internet değil , mastercard logosunun olduğu heryerde ancak yüklediğin kadar para harcayabilirsin.

veliahht

veliahht

Üye
Kartın sanal alış verişi kapalı kapattirilmis olabilir banka ile iletişime geç derim...

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam paypal kullaniyorum bende play den ucretsiz kitap aldim sadece :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve veliahht

Üst Alt