Kafa Yakan Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Kafa Yakan Bölümü
Arkadaslar burada ilginc seyler konusacagiz. Belki zamanla ilginc olaylar bölüne ya da bilim bölümüne tasinmasini talep edebilirim. Ancak simdilik burda kalsin....
Her gün 1 konu üzerinde konusulacak ve bitecek, (Bu kural esneye bilir.)
Yeni konulari siz belirliceksiniz.
( Sende katil, Seninde beynini yakalim)

Evet mesela bu gece ne yapayim ?? etrafa yesil lazer tuttum ve egledim (cocuk gibi :) ) ama göz kapaklarim agirlasacak ve artik rüyamda yapacak birsey ariyorum. astral seyahatmi denesem ? Sizin fikirleriniz nedir ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaslar burada ilginc seyler konusacagiz. Belki zamanla ilginc olaylar bölüne ya da bilim bölümüne tasinmasini talep edebilirim. Ancak simdilik burda kalsin....

Evet mesela bu gece ne yapayim ?? etrafa yesil lazer tuttum ve egledim (cocuk gibi :) ) ama göz kapaklarim agirlasacak ve artik rüyamda yapacak birsey ariyorum. astral seyahatmi denesem ? Sizin fikirleriniz nedir ?
astral seyahat ı deneyebilirsin , eğer sağ çıkarsan bende denicem :sirit:

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
heathrow

heathrow

Üye
Yüzüklerin efendisi romanında ya da filminde yüzük taşıyıcısı olduğunu ve yüzüğü mordor dağına götüreceğini hayal et.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve BrainHacker
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: heathrow ve .NeXuS.
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm rüyada birçok şey yapılabilir
Lücit harika oluyor ama bilincli olarak yapamiyom arada bir oluyor ve 1-2 haftadir olmadi :/Lücit okadar harika bir olayki insanin hic uyanasi gelmiyor. Okadar olaylar 5 sn demi görülür bilinmezde ben 8 saat o rüyada kalmak isterdim. belki bir aile bile kurarim orada sonra uzayda kabileler olustururum ve dünyamin yöneticisi olurum :) ve rüyada kaldigim uzunca bir süreden sonra yasli ruhlu bir genc gibi ya da genc bedene skismis ysli ruh gibi uyanirdim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
gerçekliği kaybetmemeli insan :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
çaminci

çaminci

Üye
sevdiğim kızla mutlu bir hayat görmek isterdim rüyamda ama o güzel rüyadan uyanıp lanet hayatıma dönmek beni intihara kadar sürükleyebilirdi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Lücit harika oluyor ama bilincli olarak yapamiyom arada bir oluyor ve 1-2 haftadir olmadi :/Lücit okadar harika bir olayki insanin hic uyanasi gelmiyor. Okadar olaylar 5 sn demi görülür bilinmezde ben 8 saat o rüyada kalmak isterdim. belki bir aile bile kurarim orada sonra uzayda kabileler olustururum ve dünyamin yöneticisi olurum :) ve rüyada kaldigim uzunca bir süreden sonra yasli ruhlu bir genc gibi ya da genc bedene skismis ysli ruh gibi uyanirdim.
Hmmmm birileri Inception'ın etkisinde kalmış.

Baydırman

Baydırman

Moderator
beynimi yakmak istemiyorum

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Rüya güzeldir gerçekte yapamadığın çoğu şeyi orada yaparsın :) :ehe

Baydırman

Baydırman

Moderator
:aha: