Teşekkürler :) :)
mert öztop Üye İyi akşamlar ben de de durduruldu diyip kapanıyor telefon note3 4.4.2 yüklü yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
İyi akşamlar ben de de durduruldu diyip kapanıyor telefon note3 4.4.2 yüklü yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi oliwander' Alıntı: Kardeş 2.2.3 sürümü hata veriyor Genişletmek için tıkla ... Uygulama bendede yüklü sorun görünmüyor mert öztop' Alıntı: İyi akşamlar ben de de durduruldu diyip kapanıyor telefon note3 4.4.2 yüklü yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Uygulama ile alakalı bir durum cihazinla uyumsuz çalışıyor olabilir, bendede s4 mini 4.4.2 var sorun görünmüyor.
oliwander' Alıntı: Kardeş 2.2.3 sürümü hata veriyor Genişletmek için tıkla ... Uygulama bendede yüklü sorun görünmüyor mert öztop' Alıntı: İyi akşamlar ben de de durduruldu diyip kapanıyor telefon note3 4.4.2 yüklü yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Uygulama ile alakalı bir durum cihazinla uyumsuz çalışıyor olabilir, bendede s4 mini 4.4.2 var sorun görünmüyor.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi mert öztop' Alıntı: İlk kurduğumda retricayı silmeden üstüne kurdum acaba o yüzden olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum silip tekrar kurabilirsiniz.
mert öztop' Alıntı: İlk kurduğumda retricayı silmeden üstüne kurdum acaba o yüzden olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum silip tekrar kurabilirsiniz.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi mert öztop' Alıntı: Olmuyor ki silip kuruyorum tekrar kapanıyor playdekini indirince çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum dostum, istersen önceki sürümün prosunu kullanabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mert öztop' Alıntı: Olmuyor ki silip kuruyorum tekrar kapanıyor playdekini indirince çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum dostum, istersen önceki sürümün prosunu kullanabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız