Samsung s3 mini geri tuşu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

fatih-57

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 mini geri tuşu sorunu
Samsung s3 mini telefonda geri tuşu kendiliğinden basılı oluyor yani menüye falan girince hemen geri çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim servise göndermek gerekirmi yoksa yazılımsal bir sorun mu?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
İnan servise versen bile format atıp "arıza bulunamadı" deyip geri verirler.
Ben 7 kere götürdüm sorun hâlâ devam ediyor.
En iyisi 3310'a dönmek :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Servise göndermeni asla tavsiye etmem. Benim de şarj olma sorunum vardı, servise verdim. 1 Ay sonra telefon geri geldi ve sorun aynen devam ediyor.

Tanıdığın bildiğin bir telefoncu var ise götür. Ama önce yedek alıp bir formatlamanı tavsiye ederim. Sanmıyorum ama belki yazılımsal bir sorun olabilir.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Servise göndermeni asla tavsiye etmem. Benim de şarj olma sorunum vardı, servise verdim. 1 Ay sonra telefon geri geldi ve sorun aynen devam ediyor.

Tanıdığın bildiğin bir telefoncu var ise götür. Ama önce yedek alıp bir formatlamanı tavsiye ederim. Sanmıyorum ama belki yazılımsal bir sorun olabilir.

Android telefonların garantisi devam ettiği müddetçe telefoncular müdahale etmiyor.
Yetkisiz müdahaleden garanti dışı kalıyor

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Android telefonların garantisi devam ettiği müddetçe telefoncular müdahale etmiyor.
Yetkisiz müdahaleden garanti dışı kalıyor
Garantinin pek bir önemi olmadığı için garanti dışı kalmasının da fazla bir önemi yok.

fatih-57

Üye
    Konu Sahibi
Garanti dışı zaten arkadaşlar, ozaman format atıp denecem ama geri tuşu basılı oluyor atamıyorum :)yok mu bilen?

ArtiZz012

Üye
recovery ekranda atarsinda bence yazilimsal sorun degil birkac sorum var tel rootlumu bide ilk aldiginda bu sorunvarmiydi varsa 2.elmi aldin 0mi?

McBoltt60

McBoltt60

Üye
benim S3 de öyle. idi Yani mavi ekran sorunu hayla devam ediyor...
5 kere garanti gitti
sonunda ekran değiş ti jelatin felan uzerinde.. neyse sorunlar hayla ayni ...
en iyisi Lg G2 alip eger bir sorun varsa. olucagi hic bir konuda dahil bile olmak istemem sorunsuz telfon... ekran catladi neyse kendim gittim garanti yerine catlayan ekrani verdiler . yeni takildi .., sorun da yok ..
samsung dan vazgectim resmen ama note serisi fena.. sayilir ..

Üst Alt