Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyearkadaşlar bu alınırmı
Sponsorlu Bağlantılar
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bu alınırmı
arkadaşlar z2 almayı düşünüyorum ama gittigidiyordan garanti falan sıkıntı olurmu veya cihazda bi sorun olurnuurun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6503-cep-telefonu-siyah-130830217
cihaz bu
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
İnternetten alma sıkıntı çıkar
FK5896
Üye
sahibinden.com da görmüştüm her şeyi vardı dock falan 1.700 istemişti şimdi düşmüştür belki ve garantisi var mı bilmiyorum. bu gittigidiyor.com da iyi bir site diyebilirim iade hakkın falan var zaten beğenmezsen iade edebiliyosun diyebiliyorum
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
başka düşüncesi olan yokmu arkadaslar
0MG90
Üye
Bonus kartın varsa al 100 lira ucuza gelir ama yoksa Bizdeuygun dan al. İthalatçı garantili zaten, hangi firmaya ait onu da belirtmemişler.
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar ama cok kararsızım
denisjr
Üye
İnternetten teknoloji ürünleri alma. Hafta sonu git vatandan al daha iyi kafan rahat olur en azından. Bizim arkadaşa yeşil biber çıktı
kimden, nerden, hangi siteden aldığına bağlı, mesela gittigidiyorda satıcıların profili var oraya bakmadan alırsan o bibere de katlanacaksın
bu konular çok açıldı ve cevaplandı, sadece arama yapmak gerekir
DarkredBlue61
Üye
Şu D6503 Dediği Model Numarası Sonynın DUyurduğu Model Numarası İse Sorun Olmaz Sadece Bildiğim Kadarıyla İstanbul Ankara Yalan Olmasın İzmir Varmi Yokmu Bilmiyorum 2 Şehirde Garantisi Oluyor ORalarda Servise Verebiliyorsun Yani Onun Haricinde 2 Gün İçinde Geri Yolla İade Et Sıkıntı YOk
bulentercan
Üye
Alırsan hepsiburada.com hizlial.com kliksa.com dan al
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar
TheDarkStar7
Üye
Hepsiburada 1600 mu 1700 mu ne ordan alabilirsin n11 ve gg yede bak ama satici profiline bak
NEXUS
Üye
Alma Bence Z3 al.
heathrow
Üye
Gittigidiyor firması telefon satmıyor. Gittigidiyor web sitesinde dükkan açmış bir satıcı telefonu satıyor.
Ama hepsiburada gibi siteler telefonu bizzat satıyorlar. Aracılık etmiyorlar.
furkankaya559758
Üye
Gittigidiyor aracı firma. Bu tarz firmalardan bir şey alırken önemli olan satan firmanın güvenilirliği. Almadan önce iyi araştırman gerekiyor.