Tavsiye arkadaşlar bu alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

berkoto38

berkoto38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu alınırmı
arkadaşlar z2 almayı düşünüyorum ama gittigidiyordan garanti falan sıkıntı olurmu veya cihazda bi sorun olurnuurun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6503-cep-telefonu-siyah-130830217
cihaz bu

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
İnternetten alma sıkıntı çıkar

FK5896

FK5896

Üye
sahibinden.com da görmüştüm her şeyi vardı dock falan 1.700 istemişti şimdi düşmüştür belki ve garantisi var mı bilmiyorum. bu gittigidiyor.com da iyi bir site diyebilirim iade hakkın falan var zaten beğenmezsen iade edebiliyosun diyebiliyorum

berkoto38

berkoto38

Üye
    Konu Sahibi
başka düşüncesi olan yokmu arkadaslar

0MG90

0MG90

Üye
Bonus kartın varsa al 100 lira ucuza gelir ama yoksa Bizdeuygun dan al. İthalatçı garantili zaten, hangi firmaya ait onu da belirtmemişler.

berkoto38

berkoto38

Üye
    Konu Sahibi
yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar ama cok kararsızım

denisjr

denisjr

Üye
İnternetten teknoloji ürünleri alma. Hafta sonu git vatandan al daha iyi kafan rahat olur en azından. Bizim arkadaşa yeşil biber çıktı :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
İnternetten teknoloji ürünleri alma. Hafta sonu git vatandan al daha iyi kafan rahat olur en azından. Bizim arkadaşa yeşil biber çıktı :D
kimden, nerden, hangi siteden aldığına bağlı, mesela gittigidiyorda satıcıların profili var oraya bakmadan alırsan o bibere de katlanacaksın :oke:
bu konular çok açıldı ve cevaplandı, sadece arama yapmak gerekir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şu D6503 Dediği Model Numarası Sonynın DUyurduğu Model Numarası İse Sorun Olmaz Sadece Bildiğim Kadarıyla İstanbul Ankara Yalan Olmasın İzmir Varmi Yokmu Bilmiyorum 2 Şehirde Garantisi Oluyor ORalarda Servise Verebiliyorsun Yani Onun Haricinde 2 Gün İçinde Geri Yolla İade Et Sıkıntı YOk

bulentercan

Üye
Alırsan hepsiburada.com hizlial.com kliksa.com dan al

berkoto38

berkoto38

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Hepsiburada 1600 mu 1700 mu ne ordan alabilirsin n11 ve gg yede bak ama satici profiline bak

NEXUS

NEXUS

Üye
Alma Bence Z3 al.

heathrow

heathrow

Üye
Gittigidiyor firması telefon satmıyor. Gittigidiyor web sitesinde dükkan açmış bir satıcı telefonu satıyor.

Ama hepsiburada gibi siteler telefonu bizzat satıyorlar. Aracılık etmiyorlar.

furkankaya559758

Üye
Gittigidiyor aracı firma. Bu tarz firmalardan bir şey alırken önemli olan satan firmanın güvenilirliği. Almadan önce iyi araştırman gerekiyor.

caps6

caps6

Üye
alacaksan satıcıyı araştır yorumlarına bak.Sonra satıcıya garantisini,imei kaydını sor.Genelde gittigidiyorda satılan telefonlar ithalatçı garantili oluyor.Birara gittigidiyordan ithalatçı garantili telefon alacaktım güvenemedim vazgeçtim

Takipçi Satın Al

Üst Alt