Tavsiye S4 MİNİ'Mİ DİSCOVERY'Mİ

Sponsorlu Bağlantılar

SERSERİ8487

Üye
    Konu Sahibi
S4 MİNİ'Mİ DİSCOVERY'Mİ
merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyrum yalnız 500 ila 1000 tl arasında olacak.
basta kullandıgım özellikler
oyun oynarım yuksek kalite
fazla program yuklerim
kamera iyi olmalı
root ve rom atarım
işim yuzunden azıcık kucuk olabilir boyutu
arıza yaptıgında garanti ile ugrasmayayım yani fazla bekletmesin
beni iki sene idare etsin yalnız androidden baska secenek soylemeyin
ben discovery ile s4 mini arasında kaldım kullananlar kullanmayanlardan yorum alabilirmiyim :D

NEXUS

NEXUS

Üye
biraz beklemeni tavsiye ederim , nexus 6 çıkınca nexus 5 in fiyatı şuanda nexus 4 ün fiyatına iner (1 ay sonrasında filan) 949 tl civarına inince nexus 5 alırsın oyun performans ı çok iyi , artı donanımı çok daha iyi eğer bekleyemem diyorsan nexus 4 al bu iki cihazdan da donanım ve güncelleme olarak önde :) (L yide alacak ama başka güncelleme almaz cihaz çıkalı 2 sene oldu , s4 mini L yi almaz , discoveryu ide ) :)

• Beğen
Tepkiler: lazye
FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
General mobile discovery rahatlıkla işini görür. oyun konusunda discovery daha güçlü işlemciye sahip yani 4 çekirdekli. kamera konusunda da discovery derim çünkü ekranı s4 miniye kıyasla daha çözünürlüklü ve daha kaliteli demek yanlış olmaz. kısacası tavsiyem discovery :spr

MaxipmaN

Üye
s4 mini performans olarak diskavriden aşağı kalmaz,s4 mini 4.4.4 alacak daha gmd 4.4.2yi düzgün alamadı,antutuya takılmamak lazım ama s4 mini farkla önde,s4mininin ekran güzel fakat biraz mat gözüküyor o kadar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 mini :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S4 mini

silivriserdar

silivriserdar

Üye
S4 mini bence discovey kamerası o kadar iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
-Emre

-Emre

Üye
Discovery iyidir ama saglam seriden almak lazim :oke:

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Gmd sesi az çıkıyor bazılarında hoparlör sorunu oluyor hemde sıfır aldığında bile artı şarj soketi çabuk bozuluyor. Servis yönünü hiç söylemiyorum bile ona göre karar verin.

SERSERİ8487

Üye
    Konu Sahibi
Gmd sesi az çıkıyor bazılarında hoparlör sorunu oluyor hemde sıfır aldığında bile artı şarj soketi çabuk bozuluyor. Servis yönünü hiç söylemiyorum bile ona göre karar verin.

arkadaslardanda bole sorunlar duyuyorum ama ne kadar dogru bilemem

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
şu günde diskavriye para gömmeyin gidin başka bir cihaz alın

byAndroid

byAndroid

Üye
Discovery elite lite ,discovery 2, asus zenfone 5 veya 6 derim 1000 liran varsa

NEXUS

NEXUS

Üye

reflex

reflex

Üye
Karşılaştırmalara kanmamak lazım işlemci performansı krait işlemcilerde normal arm mimarisine göre yüksek performans ayriyetten discovery nin gpusu o çözünürlüğü kaldırmıyo (bence) ama 1000tlye yakın zamanda nexsus 5 iyi gider ve o fiyata nexus 4 alinir nexus 4, s4 mini ve discoveryden daha iyi iyi düşün

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.