Telefon Tavsiyesi S3 ü mü değiştirmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

tby1

Üye
    Konu Sahibi
S3 ü mü değiştirmek istiyorum
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Samsung Galaxy S3 ü mü değiştirmeyi planlıyorum. Aradığım telefon işletim sistemi en kullanışlı, 2 3 yıl rahat kullanılabilecek bir şey olsun. Öncelikle Note 3 veya S5 düşünüyorum ama Iphone 5S i de düşünebilirim. Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende de s3 var bozulana kadar kullanmayi planliyorum ama yeni telefon alacak olsam iphone alirdim. sarji iyi olsa gider 4s 5 alirdim coktan ama sirf bu sebepten almiyorum yoksa 4s bile benim gozumde uzun sure kullanilabilecek bi telefon. 5s 6 diger markalara gore daha alinabilir geliyor gozume. iphone hericinde lg g3 de bildirim paneli haric arayuz olarak hosuma gitti tercihlerin arasina koyabilirsin bence

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Şuan alsam htc one m8 alırım. Arkadasimda desire 816 var o bile nasil hoşuma gitti arayüzü ekranı v.s one m8 i sen düşün. Tam telefon bence. Ayrıca note 4 çıktı napcan note 3 ü.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

tby1

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 şu anlık fiyat olarak aştığı için düşünmüyorum
bende de s3 var bozulana kadar kullanmayi planliyorum ama yeni telefon alacak olsam iphone alirdim. sarji iyi olsa gider 4s 5 alirdim coktan ama sirf bu sebepten almiyorum yoksa 4s bile benim gozumde uzun sure kullanilabilecek bi telefon. 5s 6 diger markalara gore daha alinabilir geliyor gozume. iphone hericinde lg g3 de bildirim paneli haric arayuz olarak hosuma gitti tercihlerin arasina koyabilirsin bence
teşekkür ederim

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 idare eder aslinda ama illede degistiricem diyorsaniz telefondan tam olarak beklentileriniz neler s5 yerine ben lg g3 veya z2 dusunurdum

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

tby1

Üye
    Konu Sahibi
S3 idare eder aslinda ama illede degistiricem diyorsaniz telefondan tam olarak beklentileriniz neler s5 yerine ben lg g3 veya z2 dusunurdum
Daha kullanışlı bir şey arıyorum ve yenilemek istiyorum kullandığım s3 format atmama rağmen yavaş

byAndroid

byAndroid

Üye
Aslinda rom isine girseniz farkli temali falan rom kursaniz super cihaz ben galaxy s kullaniyorum ona kalirsa dusunun :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
G3 veya Z2 al.

furkankaya559758

Üye
3 yıl kullanacaksan iPhone 5S 32 GB almanı öneririm.

denisjr

denisjr

Üye
Bende s3 vardı. İphone 5s aldım. Eşimede yarın alcaz. Gümüş rengi olmadığı için alamadık. 5s gerçekten muhteşem. En azından gir teknosaya falan hepsine tek tek bak.
Bana göre androidden uzak dur :)

MaxipmaN

Üye
mesajlar birikince bile yavaşlıyor android demin sildim formatı biraz daha erteledim :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam farkli rom yukleyin yavaslama olmaz cihazda

0MG90

0MG90

Üye
M8 veya Z2-Z3 öneririm

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
denisjr

denisjr

Üye
Romlarla uğraşmaya değmez. Benim eski s3 e her ay format atardım. Menülerde geçişlerde takılıyorsa format zamanı gelmiştir.

byAndroid

byAndroid

Üye
Romlarla uğraşmaya değmez. Benim eski s3 e her ay format atardım. Menülerde geçişlerde takılıyorsa format zamanı gelmiştir.
Galaxy s im var gecislerde gram kasma yok o custom rom var tabi
S3 un toucwiz berbat bende biliyorum ama cesitli stabil rom lar mwvcut yani e fazla 30 dk nizi alir . kurun bi custom rom cihaz ucusa gecsin :D

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
S3 kasiyo diyosan touchwiz den uzak dur yani samsungdan
M8 çok hoş veya z2 z3 z3 compact

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
denisjr

denisjr

Üye
Yani androidden ;)

byAndroid