rüya :D

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
rüya :D
Garip bi rüya gördüm dün gece. Deprem oluyordu böyle kocaman binalar yıkılıyordu bende kaçıyordum. annem kardeşim ben falan bişi olmamıştı bize ama elektrik çökmüştü falan. bi aydındaki evdeydim bi ankarada bi bilmediğim yerde rüya sürekli mekan değiştiriyodu. hayırlar olsun

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Revengeful

Emekli Yönetici
Rüyamda komik bir şey olmuştu, gülerek uyandım. Uyandıktan 5 sn sonra neye güldüğümü hatırlayamadım

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli, Serhan ve -Börteçine-
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:zong:

zombaka

zombaka

Üye
Ben rüyamda okula gidiyodum fen dersindeydik 6.sınıf fen öğretmenim ders veriyodu tabi ben kitabımı unutmuştum ama asıl sorun 6.sınıfı ben sefaköyde okumuştum ama okul yedi kuledeydi ondan sonra öğle yemek arasına çıkmıstım amcamla babamı gördum bana dediki hergün bu yol gidilirmi orda uyandım

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
abandonware

abandonware

Üye
Ruyadamda bir arkadaşla derse geç kalmıştık ve geç kağıdı almaya belediyeye gitmistik :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, ghstr, TheDarkStar7 ve 3 diğerleri
Mert

Mert

Üye
kilit nokta elektrik kesintisi. yurtta kalıyordun yanlış hatırlamıyorsam. yurtta sık sık elektrik kesintileri oluyor mu? :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OPC

OPC

Üye
Rüyayı yönetebilmek gibisi yok. Keşfettiğimden beri rüyalarımda gerçekte yapamayacağım bir sürü şey yaptım :D

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mert
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OPC

Revengeful

Emekli Yönetici
Arada bir rüyada olduğumu farkediyorum, güzel oluyor. Kendimi rüyada kırmızı renk görünce farkına varmaya programladım. Eğer rüya sırasında kırmızıyı farkedebilirsem rüyada olduğumu anlayabiliyorum.

edit: şimdi lucid rüyaya baktım ve cidden bunu öneriyorlarmış yahu..

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve OPC
SHS

SHS

Üye
Teşhisi koydum ben bi tarafınız açık kalmış

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve Serhan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sırtınız açık kalmış sıkıntı yok :D