Öneri Asp.net machine account sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Asp.net machine account sorunu
Arkadaşlar son 3 haftadır tarayıcılarım da portal sepeti diye birşey ile uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı siteyi engelledim olmadı çerezlerini engelledim yine olmadı!

Az önce kullanıcı hesaplarında böyle bişey ile karşılaştım; ASP.NET Machine Account Kullanıcı hesabı olarak görünüyor ve parola ile koruması mevcut!

Google chrome kullanıcısıyım ve ayarlarda arama motorlarını yönet dediğim zaman portal sepeti Google başlığı altında varsayılan arama motoru olarak görünüyor başka bir şeyi varsayılan yapamıyorum ve portal sepeti olarak varsayılan arama motoru da yöneticiniz tarafından kontrol ediliyor yazısı mevcut!

-Acaba bu Asp.net machine account kullancı hesabı ile portal sepeti olayı aynı yada bi bağlantısı mevcut mu bu ikisinin :bilmm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Arkadaşlar son 3 haftadır tarayıcılarım da portal sepeti diye birşey ile uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı siteyi engelledim olmadı çerezlerini engelledim yine olmadı!

Az önce kullanıcı hesaplarında böyle bişey ile karşılaştım; ASP.NET Machine Account Kullanıcı hesabı olarak görünüyor ve parola ile koruması mevcut!

Google chrome kullanıcısıyım ve ayarlarda arama motorlarını yönet dediğim zaman portal sepeti Google başlığı altında varsayılan arama motoru olarak görünüyor başka bir şeyi varsayılan yapamıyorum ve portal sepeti olarak varsayılan arama motoru da yöneticiniz tarafından kontrol ediliyor yazısı mevcut!

-Acaba bu Asp.net machine account kullancı hesabı ile portal sepeti olayı aynı yada bi bağlantısı mevcut mu bu ikisinin :bilmm
Portalsepeti ile alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine de o hesabı Denetim Masası ndan kaldır :oke: Çünkü o hesap senin yetkilerini kısıtlıyor.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Portalsepeti ile alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine de o hesabı Denetim Masası ndan kaldır :oke: Çünkü o hesap senin yetkilerini kısıtlıyor.
nasıl kaldırcaz kaldır gibi bir seçenek göremedim de :bilmmBu kullanıcının denetimine ve etkileşimlerine baktım bu ayın beşinden itibaren var olmuş ve ben ayın 5'inde gta 4 için türkçe yama kurmuştum ondan sonra bu kullanıcı kurulmuş :bilmm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Denetim masaasında o hesaba tıklayınca hesabı kaldır gibi bi seçenek olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Denetim masaasında o hesaba tıklayınca hesabı kaldır gibi bi seçenek olması lazım.
hah buldum sildim çok şükür :sukur: Ama portal sepeti olayı gerçekten çok can sıkıcı yaa :( ne kadar yöntem denedim kurtulamadım :angry: yakında 1tb hard disk alcam pc'yi yedekleyim sistem geri yükleme yapcam yine çözüm olmazsa format atcaz artık :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Hermaphroditos ve Bilişim Profesörü
Takipçi Satın Al

Üst Alt